Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim millette aç gözlü boldur. Asla affetmezler.
    Diğer yandan benzer durumda bizimde bir tanıdık var. Önce dükkana müşteri almayı durdurdu sonra dükkanı kapattı.
    Şu anda insanları tek ayakta tutan dayanışma ruhu, ailede geliri olanlar geliri olmayanlara destek oluyor.
    Bu süreçte inanın diyanet tartışması, boğazdaki arazi, amerikaya yapılan yardımlar filan zerre milletin umrunda değil. İnsanların şu anda ailesini geçindirmeye ihtiyacı var. Geçmiş dönemlerin aksine bir çok insan kendi çapında finansal mühendislikle ayakta duruyordu. O sistem şu anda çöktü.
    Sadece şu konuda ikilemdeyim. Sokaklara bakarsanız herkes ok gibi sokağa çıkmak istiyor. Ama kendi çevreme baktığımda aceleye gerek yok diyor. Hangi görüş ağır basacak göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn egeli diyelim hükümet ekonomik nedenlerle sistemi tedricen açtı.Önlemleri gevşetti,bence yanlış ama hastalık seyri benim düşündüğümden çok daha iyi gidiyor hükümet erken davranmak isteyebilir.Benim bildiğim parası olan kesimin canı da tatlıdır.O kesim para derdi olmadığından önlemleri gevşetmeyecek para harcamaya hemen başlamayacak,AVM ler dolmayacak restoranlar müşteri bulamayacak,sinemalar,oteller falan onları yazmıyorum bile.Ekonomide corona korkusu en az 6 ay daha sistemi kitler.Dayanamayacak çok insan var.Bizde isyan geleneği pek yoktur,ama dünyada amerika başta olmak üzere joker filminin son sahnesi benzeri şeyler çok görülecek ,bence önümüzdeki iki üç yıl çok sıkıntılı.Bu gelen 1929 buhranı benzer bir şey.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    İnsanları eve tıktıkça yasak bitmesinde insanlarda çok daha fazla dışarı çıkma isteği oluyor. Kademeli rahatlatmak şart
    Keza bayram alışverişi denen olay bile milyonlarca tl gelir demek. Ben bayram öncesi bile yasak kalkacağını düşünüyorum
    Her gün -2000 vaka iyileşse yeni vakaya oranla 20 günde vaka sayımız 15-20 binleredüşecek ki bu da normalleşme demek
    İyileşen vakaya göre değil. Yeni gelen vakaya göre karar vermek gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Mustafa bey evde bunaldı, illa çıkacak bayramda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bayramda sokağa çıkma yasağı olsun ama, otobanları da ücretsiz yapsınlar.

reha gaya çatlasın, tavşanlıda otoban bile yok diye.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mustafa bey evde bunaldı, illa çıkacak bayramda.
    Abi tedbiri elden bırakmayalım ama bayramda sokağa çıkma yasağı cidden olmaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Abi tedbiri elden bırakmayalım ama bayramda sokağa çıkma yasağı cidden olmaz
    Olur olur ,hatta şart bence.

Sn. Hkm yazdığı gibi, sosyal patlamalar olabilir Dünyada, Brezilyadan ben şahsen bekliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Avrupa’da sokağa çıkma hiç yasak olmayan ülkeler binimum ülkeler uyguladı bayramda sokağa çıkma yasağını .

Madem yasak olmayacak bayram namazıda kılınır camilerde sanırım

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •