Sayfa 223/1004 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Valla espri CUK oturmuş pek sevdim.

Hatt-ı müdafaa yoktur; sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça vatan terk olunamaz."

Bugün Sakarya Meydan muhaberesinin 99. Yılı, başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hatt-ı müdafaa yoktur; sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça vatan terk olunamaz."

Bugün Sakarya Meydan muhaberesinin 99. Yılı, başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz ..

Böyle gelin işte hoş geldiniz, güneysu başkanımız da bi hayırlı olsun dese bari

4.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Böyle gelin işte hoş geldiniz, güneysu başkanımız da bi hayırlı olsun dese bari
    Rakımız olmasa da çay ikramımız olur, milli içeceğimiz başkanım için double milli.

5. Bir kararın arefesindeym
    elimdeki hisseye haber akışı çok ciddi hareket getirebilir
    bilançoların tamamı geldi
    gentaşın bilançosu hep iyi olurdu, bu sefer pek fazla güzel
    hisse gedza gibi geleceği pek fiyatlamıyor
    bu sefer sanki bir kaç seneyi fiyatlayabilir gibi.
    hisse ucuz değil, ucuz hisse de yok zaten.

6. YERLİ GAZ YABANCI GAZDAN UCUZ OLUR MU?
    Sözcü'ye konuşan enerji piyasaları konusunda uzman yazar Mehmet Kara rezerv ispatlanmışsa Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Kara, rezerv miktarının Türkiye için kritik olduğunu fakat dünya piyasasında fiyatları etkilemeyeceğini söylerken gazı üretme aşamasında BP, Chevron gibi dünya devleri ile çalışılmasına gerek olmadığını belirtti. Yerli üretim doğalgazın yabancı gazdan çok daha ucuz olmayacağını belirten Kara Liberal bir enerji piyasası varsa dünyada fiyatlar neyse sizde de o olur açıklamasını yaptı.

üstteki yazı alıntıdır

Ben o görüşte idim, bakan farklı konuştu, hala yukarıdaki görüşteyim
    yurt dışından ithal ettiğimiz arabayı almak için vatandaş en az bir araba parasıda devlete öderken
    devletin gazı ucuza satma lüksü olduğunu düşünmüyorum.
    varsa ömrümüz özür dilemesinide bilirim
    ben alıntıyı milli gazeteden yaptım sözcüye konuşmuş.

Sayfa 223/1004 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •