Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Çağrı ile Ülkeri tartışmıştık.

ÜLKER: -1.119.340.000

YTD
    Ülker yılın ilk 6 ayındaki finansal sonuçlarını açıkladı -AA

- Şirketin ilk 6 aylık cirosu 11,9 milyar TL olurken, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı ise yüzde 40 olarak gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - Ülker Bisküvi, 2022 yılının ilk yarısını 11,9 milyar TL ciroyla kapattı.

Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 40 oldu.

Ülker Bisküvi'den yapılan açıklamaya göre, şirket yarı yıl finansal verilerini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklama ile paylaştı.

Buna göre şirketin yılın ilk 6 ayındaki cirosu 11,9 milyar TL olurken, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı ise yüzde 40 olarak gerçekleşti.

Şirket, büyüme trendi, operasyonel karlılığını artırması, yurt dışı operasyonlarının katkısıyla 2022 yılının ilk yarısında 2,4 milyar TL faiz, amortisman ve vergi öncesi karlılığına ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ülker Üst Yöneticisi (CEO) Mete Buyurgan, sürdürülebilirlik, AR-GE ve dijitalleşme çalışmalarının çok önemli öncelikler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Küresel piyasalardaki dalgalanmaları yakından takip ediyoruz. Güçlü, çevik ve proaktif risk yapımızla, geniş coğrafyalara yayılan iş gücümüz, etkin stratejilerimiz ve başarılı yönetimimizle 2022'nin ilk yarısını 11,9 milyar TL ciroyla kapattık. Türkiye'nin yanı sıra, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya pazarlarındaki pozisyonlarımızı da güçlendirdik. Suudi Arabistan'da ve Mısır'da bisküvide pazar lideriyiz. Kazakistan'da çikolatada pazar üçüncüsüyüz. Faaliyet gösterdiğimiz coğrafyalarda istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz.

Bölgesel pazarlardaki konumumuzu ve liderliğimizi çalışanlarımız, tüketicilerimiz ve tüm paydaşlarımıza katma değer sağlayarak daha da geliştireceğiz. Diğer yandan, tüm dünyada hızla değişen trendleri takip ediyor, inovatif ürünlerimizi tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Son 2 yılda Türkiye'de 150'nin üzerinde yeni ürünü raflara taşıdık. Yeni ürünlerimizin ciro içerisindeki payını geçmiş yıllara göre önemli miktarda artırdık. Hedefimiz, her zaman tüketicisini en iyi anlayan ve trendlere öncülük eden lider marka olmak."

Ülker markalı ürünlerin yanı sıra Godiva, McVitie's, Flipz gibi global atıştırmalık markaların Türkiye'de üretilip dünyanın dört bir yanına gönderildiğini aktaran Buyurgan, "Gebze, Topkapı, Silivri, Karaman ve Ankara'daki fabrikalarımızdaki üretimimizle Türkiye'yi global markalarımızın üretim üssü haline getirdik. Ürünlerimizi 'Made in Türkiye' etiketiyle tüketicilerimizle buluşturuyoruz. 100'ün üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Kredi Notu düşünce nasıl yeşillendi...
    Yabancı alışı bile var...
    Keşke C yapsalardı

Makrocular saç baş yola dursun...
    Memento mori

3. Bakan Dönmez: "Abdülhamid Han gemimiz ilk sondajına başladı" -AA

- "Karadeniz'in sevincini bu kez Akdeniz'deki yeni müjdelerle yaşatmaya kararlıyız"

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın Yörükler-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi.

Bakan Dönmez, sosyal medya hesabından, Abdülhamid Han sondaj gemisiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Geminin son durumuna ilişkin bilgi veren Dönmez, paylaşımında "Abdülhamid Han sondaj gemimiz Yörükler-1 kuyusunda bugün ilk sondajına başladı. Karadeniz'in sevincini bu kez Akdeniz'deki yeni müjdelerle yaşatmaya kararlıyız. Mühendislerimizin alın teri ve milletimizin duasıyla gemimizin bahtı açık, sondajı bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

- 9 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uğurlanmıştı

Abdülhamid Han sondaj gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle, 9 Ağustos'ta ilk görev yeri Yörükler-1 kuyusu uğurlanmıştı.

Bakan Dönmez, geminin 10 Ağustos'ta görev yerine ulaştığını bildirmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4. Bu rallide beni çırak çıkardı dün ve bugünkü hareketlerle kurum kazandı benden çok en son yerden 3700 tl bulmuştum onu ağı tuttu herhalde

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    KaraKemal abi bugün kasada 13763 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 22718 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış
    Poz. taşıma desek yaklaşık 10bin dene fazlası çıkıyor.
    Makinaya 10bin yeni ceton atıldığını düşünüyorum, sence ekimde mi küllerimizden doğarız.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    taşıma başlamış, taşıma günlerinde her iki vadenin toplamına bakılır, yani +22700 eksi -13700, net net +9 bin.. pivotun üstünde seyrettiğimize istinaden long adına pozitif, yukarı devam.. üç günlük realzasyon sürecinde doğru düzgün düşmedi bile, bugün de yola devam dedi, yükselişinin ivmesinin daha da sertleşebiliceğine delalet ediyor sanki
    Bugün de eksilme mevcut KaraKemal abi bugün de kasada 16560 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 14665 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış, dünkünün tersi yaklaşık 2bin ceton fire var, senin hesabınla +9 eksi 2 totalde +7 oldu
    Hamdım Piştim Yandım

6. Turkish bank shares are outpacing gains by non-financial stocks at the fastest pace in a year and a half as strong earnings momentum and a less volatile currency help to stoke investor demand

Google tarafından İngilizce dilinden çevrildi

Güçlü kazanç ivmesi ve daha az oynak bir para birimi yatırımcı talebini canlandırmaya yardımcı olurken, Türk banka hisseleri bir buçuk yılın en hızlı hızıyla finansal olmayan hisse senetlerinin kazançlarını geride bıraktı

https://twitter.com/business/status/1559940669149429762

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Turkish bank shares are outpacing gains by non-financial stocks at the fastest pace in a year and a half as strong earnings momentum and a less volatile currency help to stoke investor demand

Google tarafından İngilizce dilinden çevrildi

Güçlü kazanç ivmesi ve daha az oynak bir para birimi yatırımcı talebini canlandırmaya yardımcı olurken, Türk banka hisseleri bir buçuk yılın en hızlı hızıyla finansal olmayan hisse senetlerinin kazançlarını geride bıraktı

https://twitter.com/business/status/1559940669149429762
    Dikkatli olma zamanı/mı?

YTD

8. Görüntü Dostum İsrail, Dostum Suriye, Dostum Mısır vs loading.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •