Dünya'da üç ülke ticaret fazlası veriyor.
-Çin 991 milyar dolar
-Almanya 258 milyar dolar
-Rusya 158 milyar dolar
Dünya'da üç ülke ticaret fazlası veriyor.
-Çin 991 milyar dolar
-Almanya 258 milyar dolar
-Rusya 158 milyar dolar
@erefefik
Mümtaz'er Türköne
@Mumtazer
·
1 sa
Bahçeli'nin: "Mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır." sözüne, bir yorumda bulunmuyorum. Mesaj mutlaka yerine ulaşmıştır. Bize sadece, vaktin ne zaman tamam olacağını bekleyip görmek düşüyor.
@erefefik
https://x.com/AytugAkdogan/status/1866170012295135509
Linkte video var.Aytuğ Akdoğan
@AytugAkdogan
Bu paradoksu hâlâ çözemedim. Heves ettiğim ne varsa vazgeçtiğimde, hatta unuttuğumda elde ettim. Reçete galiba şu: Elinden geleni yap ve köşeye çekil.
Laozi'nin öğretileri, Çin düşüncesinin diğer büyük akımlarından önemli ölçüde daha mistiktir. Spontaneliği, müdahale etmemeyi, şeylerin doğal seyrinde ilerlemesine izin vermeyi ima eder: "Hiçbir şey yapmayın ve her şey yapılmış olsun."“Bir keresinde ben, Zhuang Zhou, bir kelebek olduğumu ve bir kelebek kadar mutlu olduğumu rüyamda gördüm. Kendimden oldukça memnun olduğumun bilincindeydim, ancak Zhou olduğumu bilmiyordum. Aniden uyandım ve oradaydım, görünür şekilde Zhou. Zhou'nun kelebek olduğunu rüyasında mı yoksa kelebeğin Zhou olduğunu rüyasında mı gördüğünü bilmiyorum. Zhou ile kelebek arasında bir ayrım olmalı. Buna şeylerin dönüşümü denir.”
@erefefik
@erefefik
12 eylül hainliktir, 45 yıldır, 12 eylül anayasasını düzeltebilmek için uğraşıyoruz.
Yani 27 mayıs anayasasını mumla arıyoruz. 27 mayısı anmadan geçmemek lazım.
@erefefik
Bunu zirveden önce ve Hindistan-Pakistan çatışmasından da çok önce yazmıştık. Bu üç ülkenin orduları tamamen entegre oldular. Türkmenistan ve Kırgızistan'ın entegrasyonu ise hızla devam ediyor. Sonra Özbekistan gelecek.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan:
"(Türkiye-Azerbaycan-Pakistan) 'İki Devlet Bir Millet' deyince yüreğinde fırtınalar kopan 86 milyonun selamını iletiyorum. Buradaki tabloda Üç Devlet Tek Millet... "
@erefefik
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
4s
Kredili hisse almayın.
@erefefik
https://x.com/Ceylan_Ceylo_/status/1927439001369084049
Linkte video var. Bunlardan Türkiye'de bol miktarda yapıldı, hiç birine çıkmadım.Ceylan
@Ceylan_Ceylo_
Çin’de dağ yamacındaki seyir terası uçuruma yuvarlandı…
@erefefik
Yer İmleri