Sayfa 224/883 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. adamlar 15 tl yi göstermeden %98 bulacaklar sanırım satıcı varki toplayabiliyolar****

2.  Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    adamlar 15 tl yi göstermeden %98 bulacaklar sanırım satıcı varki toplayabiliyolar****
    Şahsi düşüncem , dışardaki pozisyonların çoğu bence zaten toplu , bizim gibi yatırımcılar var dışarda , bizlerdeki pozisyonlarıda almaya çalışıyorlar.... heleki borsanın çakıldığı bu dönemlerde , bilerek yukarı alımlar yapıyorlarki , bize biraz prim yaşatıp satmamızı istiyorlar , bence çoğu yatırımcıda yükseldi diye satıp , çok düşmüş olan diğer senetlere yatırır ,onlardanda kazanırım diyerek çıkış yapıyor olabilir... bazılarıda diğer yerlerde çarpıldığından burada hazır karı görüp çıkış yapıp diğer senetlerde pozisyon almaya bakıyorlar..... aslında bu biz bekleyen yatırımcılar için bir avantaja dönüşebilir..... bu aldıkları pozisyonları kaptırmak istemeyebilirler ve bu yüzdende düşürmüyorlar , zaten VESTL in alımlarıda devam ediyor...

Onlar pozisyon aldıkça benim umutlarım dahada artıyor , çünkü tahminimce hareket yukarı gittikçe , daha çok istedikleri pozisyonları elde edecekler gibime geliyor , buda momentum kazandırabilir senede.... Keşke bilanço öncesine kadar 2015 deki zirvesini test ettirseler , harika olurdu ....

------------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

3. kottan cıkarsa vestelemii girelim napalım şimdiden bunları düşünmek lazım ne dersiniz arkadaşlar :? ****

4.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Hiç niyetim yoktu ama bir gaflette bulunup bugün 8000 lot bende kaptırdım .... Acaba dedim yine dökmek için geri gelirlermi , gelirse elim kısmen açık olsun diye pozisyon açtımdı.... Bu açık pozisyonu yine VESBE için saklıcam , olurda aşağı silkelerlerse yine koyucam sepetime.... Zaten bizler bence bu pozisyonları verince , yine yukarı kapattılar... Neyse elimde daha 86000 tane var. Sıkıntı yok , göruyorsunuz anlatmaya gerek yok , VESBE show yapmaya devam ediyor

-------------------------------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....
    hocam yanlışmı okudum acaba 86 bin lot dahamı var dediniz yosa 8 bin 600 lotmu?

5.  Alıntı Originally Posted by Kameraman67 Yazıyı Oku
    hocam yanlışmı okudum acaba 86 bin lot dahamı var dediniz yosa 8 bin 600 lotmu?
    86.000 lot evet.... 20.000-50.000 lot arasında gidip geliyordum son 1.5 yıl içinde... Özellikle son bilançoyu ve biten yatırımı gördükten sonra , artık potansiyelinin fazlasıyla arttığına inandığımdan , mayıs 2018 temettü sonrası 9.50- 9.20 arasında birileri baskıyla senedi aşağı çekmeye çalışırken , kızıp o 3-4 gün içinde 30 bin lot alım yapmıştım... Bence amaçları belkide düşen borsada dahada aşağı vurmaktı , ama baktılarki pozisyon kaptırıyorlar , bir anda yukarı dönmeye karar verdiler gibi... Zaten 28 mayısda VESTL in alım yaptık diye ilk resmi açıklamasını görünce ,VESTL le birlikte her gün pozisyonlarımı artırdım..... son günlerde bile 10.50-11.00 arasından bile alımlar yapmıştım.... Aslında hiç düşünmediğim halde , bugün nette 8000 lot kaptırdım, olası silkeleme yaparlarsa , arbitraj yaparım diye , ama görülen o ki 8000 lotu kaptırdım gibi görünüyor....

11.06.2018 itibariyle yine nette DEniz yatırım olarak yani olası VESTL adına 62.000 lot 11.25 ortalama ile pozisyon almış görünüyorlar... bence diğer mal toplayan yan hesaplar olduğunu düşündüğüm Tacirler , OYak , İş yatırım yine en az bir 40-50 bin lot daha pozisyon topladı gibi gözüküyor.... Yani bir yandan hareketi işleyip bir yandan alım yapıyorlar... Bugün isteselerdi 11.80 - 12 bile gösterirlerdi , ama aceleleri yok , bugün bizzat Deniz Yatırım 11.50 üstüne çıkmasını istemedi , 11.50 üstlerinden hep tacirler ve oyak yatırıma aldığı bir kısmı geçirip , fiyatı bizzat burada tuttular diye düşünüyorum . Bakalım 12.06.2018 itibariyle ne yapacaklar.... 11.80 - 12 leri test edebileceğini düşünüyorum. Bakalım Deniz Yatırım alımları fiyat arttıkça devam edecekmi , bekleyip göreceğiz..... şahsi kanaatimce 6 aylık bilanço beklentilerimize paralel iyi gelecek ve bunu fiyatlamaya başladılar... VEstl in resmi alımlarıda buna işaret ediyor...

-----------------------------------

6. 11.06.2018 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak 11,05-11,30 fiyat aralığından 89.132 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payı 11.06.2018 tarihi itibarıyla %95,13'e ulaşmıştır.

Evet dünkü alım miktarı 89132 imiş.... Bakalım bugünkü hareketleri neler olacak , hep birlikte göreceğiz... Patron 12 ve üzeri kapatırsan bize güzel bir bayram hediyesi vermiş olursun ... Böyle güzel bir hediyeyide hak ettik diye düşünüyorum

----------------------------------------

7.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    86.000 lot evet.... 20.000-50.000 lot arasında gidip geliyordum son 1.5 yıl içinde... Özellikle son bilançoyu ve biten yatırımı gördükten sonra , artık potansiyelinin fazlasıyla arttığına inandığımdan , mayıs 2018 temettü sonrası 9.50- 9.20 arasında birileri baskıyla senedi aşağı çekmeye çalışırken , kızıp o 3-4 gün içinde 30 bin lot alım yapmıştım... Bence amaçları belkide düşen borsada dahada aşağı vurmaktı , ama baktılarki pozisyon kaptırıyorlar , bir anda yukarı dönmeye karar verdiler gibi... Zaten 28 mayısda VESTL in alım yaptık diye ilk resmi açıklamasını görünce ,VESTL le birlikte her gün pozisyonlarımı artırdım..... son günlerde bile 10.50-11.00 arasından bile alımlar yapmıştım.... Aslında hiç düşünmediğim halde , bugün nette 8000 lot kaptırdım, olası silkeleme yaparlarsa , arbitraj yaparım diye , ama görülen o ki 8000 lotu kaptırdım gibi görünüyor....

11.06.2018 itibariyle yine nette DEniz yatırım olarak yani olası VESTL adına 62.000 lot 11.25 ortalama ile pozisyon almış görünüyorlar... bence diğer mal toplayan yan hesaplar olduğunu düşündüğüm Tacirler , OYak , İş yatırım yine en az bir 40-50 bin lot daha pozisyon topladı gibi gözüküyor.... Yani bir yandan hareketi işleyip bir yandan alım yapıyorlar... Bugün isteselerdi 11.80 - 12 bile gösterirlerdi , ama aceleleri yok , bugün bizzat Deniz Yatırım 11.50 üstüne çıkmasını istemedi , 11.50 üstlerinden hep tacirler ve oyak yatırıma aldığı bir kısmı geçirip , fiyatı bizzat burada tuttular diye düşünüyorum . Bakalım 12.06.2018 itibariyle ne yapacaklar.... 11.80 - 12 leri test edebileceğini düşünüyorum. Bakalım Deniz Yatırım alımları fiyat arttıkça devam edecekmi , bekleyip göreceğiz..... şahsi kanaatimce 6 aylık bilanço beklentilerimize paralel iyi gelecek ve bunu fiyatlamaya başladılar... VEstl in resmi alımlarıda buna işaret ediyor...

-----------------------------------
    bilgi için teşekkürler dostum.

8. Arkadaşlar , şu son aylardaki robot yazılım geri geldi.... daha öncede bu robot vardı ve bence topladıkları pozisyonları VESTL e resmi hesaba aktardılar... Şu anda bugün yine robot işlemler oluyor.... Yani programladılar gene mal alımı için.... bugün Deniz Yatırım kayıp , anlaşılan gözükmeyecekler , diğer kurumlar kullanılarak yine toplamaya çalışıyor diye düşünüyorum ...

-----------------------------------------------

Sayfa 224/883 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •