Sayfa 224/538 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by snnaks Yazıyı Oku
    https://pbs.twimg.com/media/DOqV6LzXcAAGNCJ.jpg bu resimde şirketin taahüdü var...1 sene içinde satmayacak ortaklar diye...
    Satılan mallar halka arz edilen değil geri alım programından alınan mallar diye biliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Satılan mallar halka arz edilen değil geri alım programından alınan mallar diye biliyorum.
    eminmisin kardeş.

3. Ben 5 miilyon lotta takılı kaldım....ya sayı saymayı bilmiyor...ya hiç dayak yememişler

4. arkadaşlar ben bimer gönderdim başvurumu bakalım sonuç ne olacak...şirketide aradım serkan bey bakıyormuş bu işe....ama yoktu yemeğe gitmiş....bakalım sonuç ne diyecekler...

5.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Ben 5 miilyon lotta takılı kaldım....ya sayı saymayı bilmiyor...ya hiç dayak yememişler
    Ha birde aynı bilançoda son 3 ayda artmayan hasılat ...bi tarafta ber 5 m kear...dirrde18m azalma....akla ziyan

6. Bizim yaptığımız muhabbetleri kes yapıştır aynısı ICBCT'de var! Onlarda Galip var ve aynı şekilde İş bankası orada da boşaltıyor. Bizimkinin adı ne? Bu Galip'in kardeşi felan var mı? MALİP felan??? Yani varya koskoca devletin kurumu SPK bazen ne iş yapar anlamış değilim. Yazıklar olsun o kurumun başındakilere.... Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Ha birde aynı bilançoda son 3 ayda artmayan hasılat ...bi tarafta ber 5 m kear...dirrde18m azalma....akla ziyan
    Tmm kardeş sen ve iki gözüm iki çeşme olduğu sürece bu kağıt adam olmaz. Biliyorsan söyle ICETEA nerede, o gelince en azından moral bozmuyor!!! ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by eranıo Yazıyı Oku
    Bizim yaptığımız muhabbetleri kes yapıştır aynısı ICBCT'de var! Onlarda Galip var ve aynı şekilde İş bankası orada da boşaltıyor. Bizimkinin adı ne? Bu Galip'in kardeşi felan var mı? MALİP felan??? Yani varya koskoca devletin kurumu SPK bazen ne iş yapar anlamış değilim. Yazıklar olsun o kurumun başındakilere.... Ytd.
    arkadaşlar bimer e yazın.....durumu anlatın...ben yazdım ve yolladım....

Sayfa 224/538 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •