Sayfa 224/427 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Yükselmesi için yeterli olmuyor maalesef. Patron ve tahtacı çok önemli bu zamanda. Çünkü yabancı fonları piyasada yok.
    Düzenli toplayan şirkete güvenen neden yükseltsin ki? Adam ucuz ucuz topluyor, benimde işime geliyor bende ucuz ucuz topluyorum. Satma gibi bir derdim yok güzel yatırım yapan her sene temettüsü artan, borçları çok olmayan böyle kaç tane şirket var ki Bist'de, tahta sahipli, mal kıymetli ucuza verin diyor ben ucuza vermem, 2023'de 3 tl temettü versin yeter bana.

Alıntı Originally Posted by seanpaul Yazıyı Oku
    Düzenli toplayan şirkete güvenen neden yükseltsin ki? Adam ucuz ucuz topluyor, benimde işime geliyor bende ucuz ucuz topluyorum. Satma gibi bir derdim yok güzel yatırım yapan her sene temettüsü artan, borçları çok olmayan böyle kaç tane şirket var ki Bist'de, tahta sahipli, mal kıymetli ucuza verin diyor ben ucuza vermem, 2023'de 3 tl temettü versin yeter bana.
    Herkesin görüşüne saygılıyım. Uzun vade ülkemize uygun değil bence. Önemli olan piyasa hareketlerine uygun yatırım yapmaktır bence. siyasi ve finansal hareketler çok önemli. Büyük bir kriz varken hisseyi elde tutmak ne kadar mantıklı. 35 senedir neler yaşadık bu piyasada. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Herkesin görüşüne saygılıyım. Uzun vade ülkemize uygun değil bence. Önemli olan piyasa hareketlerine uygun yatırım yapmaktır bence. siyasi ve finansal hareketler çok önemli. Büyük bir kriz varken hisseyi elde tutmak ne kadar mantıklı. 35 senedir neler yaşadık bu piyasada. Saygılar.
    En uzun süre elinizde tuttuğunuz hisse hangisi ve kaç sene? 35 senedir piyasa olan kişiye saygı duyarım, ben 2006'dan beri piyasadayım öncesini bilmem. 2006'dan beri yaşamadığım sıkıntı kalmadı, doğru kağıt ile uzun vadeye yatırım yapan ve zararda olan tek kişi görmedim. 2006 öncesini bilmediğim için yorum yapamam tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Doğru hissede bekleyen
    Uzun vadeci herzaman kazanir ama her zaman

Dvk_Psh

'Hayat kısa, kuşlar uçuyor' demiş şair.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    'Hayat kısa, kuşlar uçuyor' demiş şair.
    sen mini kelebek şiirinde bilirsin o zaman
    minik minik minik kelebek
    minik kelebek
    minik kelebek
    dur sakince uçmak ne demek
    uçmak ne demek
    uçmak ne demek
    fazla gezinme git bir dalda dur
    git bir dalda dur
    git bir dalda dur
    kanat çırpmadan yerinde otur
    yerinde otur sen otur

anladin sen
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Doğru söze ne denir. Haklısınız.

Ana trend olayı var. 1-3 yıl arası değişiyor. Kim öle kim kala.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

7. Nazlandın be feride ciron kârın hepsi artacak
    GiLi bir hazine gibisin

8. bir defada yanılt bizi...çıktığın yerde dur be kardeşim...

Sayfa 224/427 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •