Sayfa 224/275 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon
Arama sonucu : 2194 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku

Küfür ve alay etmesine rağmen yinede görüşlerimizi merak edenlerde olmuş.
    Genel konjuktörde savaş tehditli ortam var... Savaşlarda gıda ve sağlık en az silah kadar önemlidir. İşte gıdada pınar sütüm işte sağlıkta Tınaztepemiz var.
    Herkese bol kazançlar dilerim kalın sağlıcakla
    Sn Acemşah emek ve zaman ayırıp, paylaşım yaptığınız için teşekkürler... ben uzun vade işlem yapmıyorum.. yine de mesajlarınızı yakından takip ediyorum.. kazancın bol ve daim olsun..
    Son düzenleme : esozcan; 15-10-2024 saat: 17:56.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Sn acemşah tekrar gelmiş inanın çok sevindim...Benim bildiğim acemşah al sat tut demez ben öyle bildim ve bilmeye de devam edeceğim.

Ancak hiç olmazsa iki ayda bir buralara lütfen uğrayın, hakkınızda boş konuşanlari boş verin!

Vakit ayırıp yazdığınız için kendi adıma teşekkür ederim

3. maalesef her şeyde olduğu gibi celladına aşık bir milletiz. acem 70'ten verdiği malları 40 tan almaya aldırmaya gelmiş. yanına botlarını da getirmiş hoş geldin çekiyorlar. arkadaşlar insanlarla alay etmeyin 1 sene oldu ve fiyat geçen seneni altında. bu operasyonu yapan kişi ta kendisi..

şu günde bile yeşil yakamıyor hisse can çekişiyor. daha ne kadar aşağı verecekler allah bilir.

arka sayfadaki grafikte kırmızının mürdüm kanalı yukarı kestiğini söylememe sanırım gerek yok.. buna rağmen az olmak kaydı ile dün ve bu gün saat 47.92 de dükkanı açtım... şimdilik ne gelen ne de giden var.. ya senet gider yada ben

NOT; acemşahın mal alması satması beni zerre kadar ilgilendirmez.. umrumda da değil
    ancak temeldeki düşünçe ve paylaşımlarını dikkate alırım..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Bayram değil seyran değil acemşah 6 ay sonra niye gelmiş acaba Belki de operasyon bitti yavaştan tekrar yukarı sürecekler bekleyip görecez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    arka sayfadaki grafikte kırmızının mürdüm kanalı yukarı kestiğini söylememe sanırım gerek yok.. buna rağmen az olmak kaydı ile dün ve bu gün saat 47.92 de dükkanı açtım... şimdilik ne gelen ne de giden var.. ya senet gider yada ben

NOT; acemşahın mal alması satması beni zerre kadar ilgilendirmez.. umrumda da değil
    ancak temeldeki düşünçe ve paylaşımlarını dikkate alırım..
    Diğer hisselere ayak uydurup yukarı gider gibi yaptı oradan yüzde 3 aşağı verdi eksi kapattı. İnanılır gibi değil.

7. Patron gruplarla anlaşıp ky nin elinde ki 10 milyon lota göz dikti herhalde ama çok yanlış yolda 1 ayda yüzde 25 eridi şirketin değeri.

Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Diğer hisselere ayak uydurup yukarı gider gibi yaptı oradan yüzde 3 aşağı verdi eksi kapattı. İnanılır gibi değil.
    sağlık sektöründe olduğu için takip ediyorum.. sanırım buna da sıra gelecek.. ancak anlaşma açık ya o gide yada ben..
    dünkü 47.32 ile bir dip oluşturdu.. bu günde aynı seviyeden kapadı.. hala teknikçileri nasıl döverim peşinde.. tekrar 50.00 üzerinde daha rahat nefes alacak..

Sayfa 224/275 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •