Sayfa 224/760 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Zararım cok büyük diyorsun bu kağıt nereden düştü de zarardasın..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yon hala yukari,
    Düzeltme seansın için de gerceklesiyor,
    Gedrf 2,45 üzerine atar gibi

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kardeşim anlama sewiyen OI nmü düşük banvitten zararım burdan ve crfsa dan çıkartmaya çalışıyoruz sen yarım saatte bi niye bana hesap vermek zorunda bırakıyorsun mecburmuyum

4. Günaydın sizi üzmek moralinizi bozmak istemem fakat 1.96 hâlâ pota içinde oda endeks e göre normal şartlarda biraz alti ise 1.7 civarı kesinlik arz etmez fakat ihtimaller kuvvetli..... burada gazla mal alana g.õ mal almadığını bam bam bam gitmeyeceğini ama uzuncu içinde pek sorun olmadığını hatırlatayım ..... sonuç kisada az canınızın sıkılabilir fakat uzuncular rahat olun mal kıymetli

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Hissemiz barlardan uzaklaşmayı pek sevmiyor ytd değildir biline

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Keko tam 5 saattir yorum yazmamis. Kendisini biraz taniyorsam, tek lot blcyt kalmamistir elinde.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadaşım ne yazık ki beni tanımamışsın...blcyt ın günlük kapanışları (2,22) ve daha önce geçemeyip geri döndüğü seviyeler (2,25-2,27) destekleriydi...dün iki desteği biraz da panik ile aşağı kırdı...hisselerde düzeltmelerde normaldir...hisseler çok ürkektirler...dün temettü haberinden dolayı dahi satıştan söz edilince millet panik ile satış yaptı...görünümü bozulursa bende trade yaparım demiştim ama daha sabah açılır açılmaz %2 lik eksili açılınca gönlüm satmaya razı olmadı..hele hele desteklerinden olan 2,25-27 den hiç razı olamazdı...o yüzden de hiç satış yapmadım...dün aşırı da düşünce moral bozukluğundan yorum yapmadım...yorum yapmamış olmam satış yaptığım anlamına gelmez...bizde etten ve kemikten yapılmışız bizim de moralimiz bozulabiliyor dostlar...

carfursaya poyurazbey dostumun hissesi olması dolayısı ile yorum yaptım...biraz da moral vermek istedim...yoksa o hisse elimde yoktur...ne yazık ki beni tam anlamı ile tanıyamamışsın...

Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Benim bildiğim dostum keko bana haber vermeden satmaz sadece düşüş canını sıkmıştır hepsi bu en son yapıcak bişey yok bekleyecez demişti
    sen ise zaten tanıyordun...zaten tanıdığını da ispat etmişsin...sana bir kere daha teşekkür ediyorum...aynen dediğin gibidir...gerekirse topiğe ekstremi gösteren bilgisayar görüntümü de atabilirim...bu topiklerde yasaktır ama talep olursa yaparım..ama watsaptan poyurazbey dostuma kesin atacağım görüntüyü....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. O kdr anlatmaya çalıştım ama eskiden banvitten kalan zararın vermiş oldugu moral bozukluğundan dolayı yazmış oldugum yorum a kdr dayandırdılar işi abim , ben satarsa bana muhakkak haber verir dediydim

8. Ne ara bu kdr tanıma şansın oldu KEKO yu bak satmamış görüyorsun herşey ortada anatmaya gerek yok 😁

Sayfa 224/760 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •