Originally Posted by
Endoplazmik
Keko tam 5 saattir yorum yazmamis. Kendisini biraz taniyorsam, tek lot blcyt kalmamistir elinde.
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşım ne yazık ki beni tanımamışsın...blcyt ın günlük kapanışları (2,22) ve daha önce geçemeyip geri döndüğü seviyeler (2,25-2,27) destekleriydi...dün iki desteği biraz da panik ile aşağı kırdı...hisselerde düzeltmelerde normaldir...hisseler çok ürkektirler...dün temettü haberinden dolayı dahi satıştan söz edilince millet panik ile satış yaptı...görünümü bozulursa bende trade yaparım demiştim ama daha sabah açılır açılmaz %2 lik eksili açılınca gönlüm satmaya razı olmadı..hele hele desteklerinden olan 2,25-27 den hiç razı olamazdı...o yüzden de hiç satış yapmadım...dün aşırı da düşünce moral bozukluğundan yorum yapmadım...yorum yapmamış olmam satış yaptığım anlamına gelmez...bizde etten ve kemikten yapılmışız bizim de moralimiz bozulabiliyor dostlar...
carfursaya poyurazbey dostumun hissesi olması dolayısı ile yorum yaptım...biraz da moral vermek istedim...yoksa o hisse elimde yoktur...ne yazık ki beni tam anlamı ile tanıyamamışsın...

Originally Posted by
Poyurazbey
Benim bildiğim dostum keko bana haber vermeden satmaz sadece düşüş canını sıkmıştır hepsi bu en son yapıcak bişey yok bekleyecez demişti
sen ise zaten tanıyordun...zaten tanıdığını da ispat etmişsin...sana bir kere daha teşekkür ediyorum...aynen dediğin gibidir...gerekirse topiğe ekstremi gösteren bilgisayar görüntümü de atabilirim...bu topiklerde yasaktır ama talep olursa yaparım..ama watsaptan poyurazbey dostuma kesin atacağım görüntüyü....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri