Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Benim bildiğim dostum keko bana haber vermeden satmaz sadece düşüş canını sıkmıştır hepsi bu en son yapıcak bişey yok bekleyecez demişti

Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Keko tam 5 saattir yorum yazmamis. Kendisini biraz taniyorsam, tek lot blcyt kalmamistir elinde.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadaşım ne yazık ki beni tanımamışsın...blcyt ın günlük kapanışları (2,22) ve daha önce geçemeyip geri döndüğü seviyeler (2,25-2,27) destekleriydi...dün iki desteği biraz da panik ile aşağı kırdı...hisselerde düzeltmelerde normaldir...hisseler çok ürkektirler...dün temettü haberinden dolayı dahi satıştan söz edilince millet panik ile satış yaptı...görünümü bozulursa bende trade yaparım demiştim ama daha sabah açılır açılmaz %2 lik eksili açılınca gönlüm satmaya razı olmadı..hele hele desteklerinden olan 2,25-27 den hiç razı olamazdı...o yüzden de hiç satış yapmadım...dün aşırı da düşünce moral bozukluğundan yorum yapmadım...yorum yapmamış olmam satış yaptığım anlamına gelmez...bizde etten ve kemikten yapılmışız bizim de moralimiz bozulabiliyor dostlar...

carfursaya poyurazbey dostumun hissesi olması dolayısı ile yorum yaptım...biraz da moral vermek istedim...yoksa o hisse elimde yoktur...ne yazık ki beni tam anlamı ile tanıyamamışsın...

Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Benim bildiğim dostum keko bana haber vermeden satmaz sadece düşüş canını sıkmıştır hepsi bu en son yapıcak bişey yok bekleyecez demişti
    sen ise zaten tanıyordun...zaten tanıdığını da ispat etmişsin...sana bir kere daha teşekkür ediyorum...aynen dediğin gibidir...gerekirse topiğe ekstremi gösteren bilgisayar görüntümü de atabilirim...bu topiklerde yasaktır ama talep olursa yaparım..ama watsaptan poyurazbey dostuma kesin atacağım görüntüyü....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

hisselerin topiklerinde başka bir hisseden söz etmeye gelince açıkçasını bunu çok faydalı görüyorum...mesela biz silverlinedeyken sayın kitapçı söz etmezse haberimiz dahi olmayacaktı...değer verdiklerimizin söyledikleri hisseyi muhakkak incelemek gerekiyor sonuçta karar yine bizimdir...

bu bağlamda geçmişte Banvit topiğindeyken de başka topiklerdeyken de başka hisselerden söz etmişimdir...amacım ky arkadaşların araştırıp belki değerlendirme imkanları olabilir...yoksa tüm iyi hisselerde kazanacak kadar nakitimiz yoktur...ky arkadaşların kazanması da bize sevinç vermektedir...banvitte gerelden fiyat 4,20-30 civarlarındayken söz etmişimdir...hatta ben de fırsat görüp girdim ama çok az bir zarar ile verdim...ama benim sattığım günde dahi iyi bir yerden kapattı sonraki gün de agresif çıkış yaptı hem de ta 5,60 ı görecek kadar...yani şimdi bazı arkadaşlar bu fırsatı değerlendirmiş ise biz kötülü mü yapmış oluyoruz ?? yoksa iyilik mi ??

burası her ne kadar sanal alem olsa da tıpkı gerçek hayattaymışım gibi dürüstlüğe çok önem veriyorum...topiklerde son derece şeffafım...sorulan her soruya samimiyetle ve bildiğim doğrular ışığında cevaplar vermeye çalışıyorum...ama bu söylediklerimizin %100 ü tutacak diyemem...çünkü şu anda kapasitemiz %100 doğruyu bulacak kadar gelişmemiş...verdiğim yanlış kararların sıkıntısını bende zaman zaman çekiyorum...bir kusur işlediysek de af ola dostlar...bu kusuru işlemiş isek de biliniz ki kesinlikle ortada kasti bir şey yoktur...iyiliğimiz dokunuyorsa bir dua alıyorsak ne mutlu bize ( ki aldığıma da inanıyorum ve bu yüzden de işlerim rast gidiyor...) bilmeden bir kötülüğümüz dokunmuş ise de bedua etmemenizi rica ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

silverden en son girdiğim 2,30 fiyatından hala 1 adet elimde var..banvitte son girdiğim 19,00 fiyatından yine 1 adet var...Albaraka da en son girdiğim 1,50 fiyatından 1 adet var...gentaştan 1,71 fiyatından 38 bin adet var...blcyt da ise 2,00 fiyatından 35 bin adet var....merak edenler iyi baksın arkadaşlar sonra sileceğim...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •