katılıyorum şu anda cocu götü kurtarma derdinde başkanda birilerine suç yıkma derdinde günah keçisi volkan ve atıf
katılıyorum şu anda cocu götü kurtarma derdinde başkanda birilerine suç yıkma derdinde günah keçisi volkan ve atıf
bir halt olacağı yok.
Yönetimin bilgisi dahilindedir
Kendisi bu kadar tartışılıyorken cocu böyle karar alamaz
"Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ali KOç başkan çok erken hata yapmaya başladı hatayı hatayla kapama derdine düştü
3 emmuz sürecinde direnen 3-4 kişi vardı volkan aykut hoca aziz başkan hepsi gitti sanırım bi topal kaldı
bir halt olacağı yok.
Başkanım Cocu Soldado’da en büyük hatayı yaptı suan da da Volkan icin yapıyor ..
Soldado bu takımda oynayamayacak oyuncu mu yada UEFA kadrosuna alınmayacak oyuncu mu?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
zaten bu karar cocudan çıkamaz çünkü adam atıfı banko oynatıyordu bu akrar yönetimin kararı cocu kendi götünü kurtarma derdinde olduğundan ses etmeyecek
bir halt olacağı yok.
Buyurun hafta sonu Başakşehir macı var hepimiz tedirginiz acaba ne olacak diyoruz .. Galip gelsek bile gelecek hafta ne olacak korkusu içimizde ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer İmleri