Originally Posted by
YATIRIMCI-X
21 mart 2017 de bu hissenin bilançosuna baktığımda şirketin geleceğinin iyiye gittiğini gördüm ve ertesi gün ve takip eden günlerde hiç tereddüt etmeden 1350 den toplamaya başladım ve bu topicte de şirket hakkında bilgilerimi samimi bir şekilde topicteki arkadaşlarla paylaştım...Hisse bu sürede bir kaç defa 1560-1280 aralığında dalgalandı durdu...Arkadaşların çoğu hisse çıkınca umutlandılar ama 1300 lere gelince de bu hisse adam olmaz dediler..Oysa ben bir hisseyi alırken hiç bir zaman kısa fiyat dalgalanmalarını kaale bile almam..beni ilgilendiren tek şey şirketin mali yapısı iyiye mi kötüye mi gidiyor onu takip eden bilançolardan anlamaya çalışırım... Ona göre de kafamda şirketin senedine bir fiyat biçer ve beklerim...Bu şirketle ile ilgili paylaşımlarımda da bunu yazdım..Bazı arkadaşlar topici okuma zahmetine katılmadan ben topic mopic okuma bilmem bu hisse ne olur gibi saçma soru soranlar var..(Keskin Ali arkadaşa biri böyle demiş)Bu tür kişilerin borsada olmasına kızmamak lazım bunlar birer yem olmaktan öteye geçemezler..Bu topicte en az üç kere altı aylık bilançoda kısmi hareketin olacağını asıl hareketin 9 aylık bilançoda görüleceğini yazmıştım..Bunu daşuna dayandırıyordum artık stokların çuvala sığamayacağını ve kar üreteceğini belirtmiştim..Özetle diyeceğim şey bir şirketin kısa dalgalı fiyatları ile ilgilenme yerine bilançosuyla ilgilenin..(YTD)
Yer İmleri