Sayfa 225/1000 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Borcunuzu, ben odedim.
    hocam iban vereydim

sağolasın.

2.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    İtibar puanı veremedim, ama tebrik etmeden geçmeye de gönlüm razı olmadı.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Borcunuzu, ben odedim.
    ne çok sevenin varmış

ben de ödedim.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    altına imza atarım butonu olsa keşke..
    Senin kardesin okulun onunde joplandi mi? Imam hatipe basortulu girior diye? Ole bir psikoloji ki inan pkk ya bile hak veriorsun. Benim karima kizima dokunan devlet benim devletim olamaz dedim. Askerde iceri alinmadi ailemin getirdigi meyve. Ama kesler esrar sokup kogusta kafa bulurken nerdeydi hassasiyet. Allah diyoruz diye komtunlar kiziyordu, tanri deyin diye. Bu milleti uzaydan ataturk getirmedi, vizyon getirmis olabilir ki ben de hayranligimi soyledim. Ama ataturk bile bu millete koyluye ovgu dizerken sonraki chp asker zihniyeti halki asagi gordu. Fetonun devlete yerlesmesi, akpnin gelmesi hep o ezilmialige isyandi. Diyorum ki dusunun duzelin, atalarinizin gorusunu koru korune savunmayin. Ole ezbere eski turkiye diliyle yazip, korler sagirlar birbirini agirlar yapmayin, ben buraya akp yandasligi yapip yazsam, ve 2 troll bulsaydim dogdugunuza burda yazdiginiza pisman olurdunuz. Ole hep beraber saldirin dusmana yapmanizin hic bir kiymeti yok. Celiski buldum diyen adama da cevabi yazdik ama onu alintilayan yok, cunku maksat asil dogruyu degil kendi dogrusunu savunma olayi.

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4. Burada benim hakkimda konusmadikca yazmayacagim soleyecegim seyleri soledim. Alan alir almayan almaz ama birileri trolluk yapior kasiyor devamli maksatli.

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BIM'den bildiriyorum kriz yok, kasiyerler ellerinde yeni zamli etiketlerlen manipulasyon yapiyorlar!

Atacan iceriye bu kasiyerleri, manipulasyon falan kalmaz!
    ne krizi yahu 4 ay önce 51 tl ye aldığım şey talep görüyorki fiyatını 105 e güncellemişler
    bir halt olacağı yok.

6. Bugün eczenede etiket getirdim diye herhalde ilaç mümessili idi biri girdi...Etiketleri gördüm...Bioxin diye bi etiket 87.90 yada 89.70 TL yazıyordu üstünde...Eski fiyatı neydi ne işe yarar bilmiyorum bunun...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne krizi yahu 4 ay önce 51 tl ye aldığım şey talep görüyorki fiyatını 105 e güncellemişler
    Kil tablet kullan, bulasiklar piril piril olur, ne isin var gavur mali deterjanlarlan.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Herkese iyi akşamlar
    Burada yazılanları büyük bir zevkle okuyorum. Burada yazılan yazılardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Yazmasamda en azından teşekkür etmek istedim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.
    Saygılar

BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfa 225/1000 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •