Spek oyuncağı olmuş, ben bu kağıdın başındaki yöneticilerin....bistin bu hareketinde 63 ten kapattı lanet kağıt.
Spek oyuncağı olmuş, ben bu kağıdın başındaki yöneticilerin....bistin bu hareketinde 63 ten kapattı lanet kağıt.
sermaye 858 milyon tl halka açıklık yüzde 20.
neyini bedelli artıracak %100 artırsa bankanın üzerine 600 milyon tl sermaye yükü biniyor ödemesi gereken. halka açık kısım yüzde 20 160 milyon tl eder.
komple şirket 500 civarında zaten. 70 kar etmiş yeniden değerlendirme olmadan yıl sonu sadece 90-100 kar getirme durumu olan şirket neyin bedellisi ?
bence yazarken yazdığımızı tartmalıyız.
bu şirketi derhal tasfiye etseler hisse başı insanlar 1.50-2 arası para kalır. bırak sermaye artırımını. binalar arsalar fiyatı belli orada duruyor binalar.
önceki sayfalarda üye olma sebebimi ve kağıdın yükselmesi için yapılması gerekenleri çok yazdım. herkes memnun demek ki.
@proleter fikriniz nedir?
Oyalıcak abi bu kağıt..
Buralardan alıpta kısa vadede zengin olacağını düşünenlere göre değil..
Daha epey bi bu fiyatları ya da daha da aşağılarını konuşuruz diye düşünüyorum..
Tam aradığın adam da karşında , yani burada ; sayın işbankasını aracı kurum olarak kullanan acemi..
Biz beklerken de üç kuruş kazanıyor ya da kaybediyoruz ; sende bu tutar bin kat daha fazla..
Senedimiz de yeterli sayıda , naktimiz de tam kafana vuracağımız tutarda..
Adamsan gelirsin 0,5x lere , gelebilecek gücün varsa..
SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN.. 0,5x bekliyoruz..
Mücahit baş edememiş , Rıza ya pabucu tersten giydirmişiz , adı sanı belli olmayan acemi den mi sopa yiyeceğiz..
halkbank şu bilanço şu faizler şu sermaye yeterlilik oranında. gidip bu şirkete bedelli yapıp 700 milyon tl ilave gömer mi gömmez mi mantık hesap belli. bu şirketi gidip 2 milyara satar sermayesini güçlendirmek için mantık izah bunu söylüyor.
ben bekliyorum artk takmıyorum çok da umrumda değil kendimi üzmüyorum.
spek şırpıntısı çok da s....
çok da ..............
Hisse saklama dağılımımda 85 milyon halkyatırımda 38 milyon iş yatırımda. Tam yükselecek dediğin yerde en büyük satışı iş yatırım yapıyor. Bu demek ki uzun süre süründürecek. Halk gyo kendi hissesine sahip çıkmaz ise...
Bu ayak oyunları ile beni biktiramazlar.bu hisse halkbankasina ayak uydursmiyorsa, hedef cok büyük demektir.yatirimci da Halkbank gidiyorken bunda geri getirerek psikolojik yıldırma,lanet olsun diyerek sattirma psikoloji si uyguluyorlar ama inadına gariban halk.
Yer İmleri