Sayfa 225/1006 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yakinda zam yapan esnafi, bakkali dovme haberleri gelir..

Syg,
    sayın dudu,

semt pazarından gözümle gördüklerimi söyleyeyim

bugün 2 farklı durum, farklı 2 kişiye şahit oldum

* pazarcıya neden ürünü 10 liraya satıyorsun diye söyleniyor müşteri,
    pazarcı:, abla millet keyfine bakıyor (burada kimi kastettiği belli) biz burada birbirimizi öldürüyoruz dedi

* kadın, oo armutu 12 liraya satıyor, hayrını görmesin dedi gitti, pazarcı neden görmesin abla, beddua etme dedi

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayın dudu,

pazarcı:, abla millet keyfine bakıyor (burada kimi kastettiği belli) biz burada birbirimizi öldürüyoruz dedi

* kadın, oo armutu 12 liraya satıyor, hayrını görmesin dedi gitti, pazarcı neden görmesin abla, beddua etme dedi
    Ben olsam oradan geçerken kendimi tutamayıp yiyin birbirinizi ete para vermeyin ulan derdim

Sonra hepsi bir araya gelip hınçlarını benden çıkarırlardı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Insanoglu boyledir iste.

Gordugu seylerin arkasinda emek, ter, siki calisma, tutumluluk, ozveri, gusel seyleri, istekleri surekli erteleme, gozyasi, endise, kaygi, uykusuz geceler, orsenelen ozguven, defalarca hayal kirikligi, basarisizlik, sabir, azim v.s oldugunu dusunemez.
    O hep neticey, son nktayii gorur..
    Surecden ziyade sonuca odaklandigi icin
    her seyin havadan geldigini sanir..

Syg,
    "Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar."
    Victor Hugo
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4. Zincir marketlere acımam hepsi fırsatçı. Yazık bu millete

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayın dudu,

Alici ile saticiyi da biribirine dusurttuler iste..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Zincir marketlere acımam hepsi fırsatçı. Yazık bu millete
    Yazik filan degil.
    Her millet layiki ile yonetilir..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayın dudu,

Son 3 aydır pazara gitmiyorum. Oturduğum semtte bilinçli insanlar çoğunlukta. En son pazarcı tezgaha dizdiği ürünün( teşhir ) aynısını değil ayıplısını sattığını iddia ederek zabıtayı çağırmıştım. Zabıta tezgahtaki gence ismiyle hitap etmiş, genç de zabıtaya ismiyle kemal abi .... diye konuşmuş ve ben patlamıştım. Tüm pazar başımıza toplanmıştı.
    Pazarda 2 etnik grup çekişmesi varmış ( sonradan polisten öğreniyoruz ) Çoğunluğu yaşlı bir grup benimle hareket edince esnaftan çoğuda bana hak vermiş , zorla işlem yaptırmıştık. O gün çoğu insan artık pazara gelmeyeceğini beyan etti ve gitmiyor.

Misal ; domates pazarda 3 lira, markette 5 lira. Markette seçtiğim için hiç fire yok. Pazarda poşeti bağlayıp veriyor ,açtığında yarısı ezik. İade edeceğim deyince kavga başlıyor. Yani aslında pazar daha pahalı ve yıpratıcı oluyor.

8. Arkadaşlar zamanı müsait olanlar 2 gün dövizi sıkı takip etsinler. Çok kritik yerlerdeyiz. Köprüden geçmeyi başaranlar otobana ulaşacaktır. Geçemeyenler maalesef çok acı çekecekler. yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 225/1006 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •