Sayfa 225/993 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Katıldığım düğünün birinde İnönü memleketi sattı dediler. Klasik Lozan 2023 . Lozan süresi ile ilgili madde gördünüz mü yok. E öyle duyduk. Yazıklar olsun size okumadan bilmeden ülkenin kurucularıni memleket sattı diyene ,lozan'in süre ilgili belge getirin tüm malvarligimi vereceğim dedim. Ses yok. Bir kişi "dili değiştirdi" dedi. Arkadaşım değişen dil değil alfabe.Yine ses yok.
    Ugur Mumcu'nun dediği gibi " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar.

2. Bu ülkenin en büyük problemi örgütlü cehalettir.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu ülkenin en büyük problemi örgütlü cehalettir.
    Bunu da organize eden medya ve teşkilatları var.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Atan atana
    Başkanım tozu fazla çekmişler ondan. Demek ki çok çekince nereye uçtuğunu bilmiyorsun

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye , ülkesi ve milletiyle dünyanın en üst ligine yükseldi
    Allahu Akbar...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye , ülkesi ve milletiyle dünyanın en üst ligine yükseldi
    Bunu ben niye farketmedim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Sivrisinekler.

Bugun dunya'da en cok insan olduren hayvanmis..

Bu dunyada 3500 tur sivrisinek varmis.

Bunun sadece 200'unun disisi insani sokuyormus.

Bilim adamlar bu konuyu cok iyi incelemis ve ekolojik dengeye zarar vermiyecek bir sonuc elde etmisler.

Erkek sivrisineklerin genlerinde bir degisiklik yaparak, bunlarin spermlerindeki bilmemne protoinini degistirmisler.

Sonuc, yine ask hayatina devam ediyorlar, disiler yine yumurtalarini durgun sulara birakiyorlar ama yeni yavrular dogmuyormus, disi sivrisinek te donup bakmadigi icin herkes halinden memnun.

Gecenlerde, Florida Key'se 750 Milyon ( yaziyla 750 milyon ) sivrisinek salmislar.

Diger bir pilot bolge olan Endonezya'da, bu yolla yillik Malarya orani %77 dusmus.

Kanada'da benim yasadigim bolgede, aksam bahce kapisini acik birakiyorum, sivrisinekler doluyor ama aval aval dolasiyorlar, sokma mokma yok.

Dunya artik bu sivrisinek belasindan kurtuluyor desek, cok mu erken olur bilmiyorum.

Ama bu konuda umutlu olmak icin yeterli sebep var gibi.

Bu konuda biri, youtube'da video koymus, o bilgilerden aktardim.

Taraflı veya tarafsız anketleri bölün, çıkartın, toplayın A.K. partisinin oy oranı ~ % 30 gerçek olan bu, gerisi lâf salatasıdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 225/993 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •