Sayfa 225/313 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon
Arama sonucu : 2503 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ekonomi mikemmel gittiği için... çay ve sigaraya yeni zamcık gelmiş.

sigaraya zam geleli 1 ay olmadı daha mk

kafaya koymuşlar... bizi besin yetersizliğinden öldürecekler

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Boşver şu Arap yalayıcılarını şaraptan büyük sorun var
    Filistin açlıkla yok oluyor 2022 de İsrail ile normalleşme adı altında ticaret anlaşmaları yapılmış ölenler ölsün onlara para lazım sözde süslümanlar bunlarınki hikaye
    Yok hocam uğraşacağım bunlarla… ona buna sabatayist yok vatan haini dediler seneler önce kendi besledikleri kankileri fetoşçular savaştaki ülkelerin bile yapmayacağı şekilde meclisi bombaladılar. Yine suçlu bunlardan olmayanlar oldu. Teneke gelmiş çemkiriyor yine aynı senaryo. Vatan haini bizmişiz. Apo ya soralım o daha bilgilidir bu konularda onun hakemliğime bunlardan daha çok güvenirim vatan hainliği konusunda.. muteber kişi nihayetinde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yinemi sigaraya zamcık gelmiş. Bırakabilsek köşeyi dönücez
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sigaraya zam geleli 1 ay olmadı daha mk

kafaya koymuşlar... bizi besin yetersizliğinden öldürecekler
    orman yangını sigaradan çıktı derler içmezseniz yangında çıkmaz dimi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yok hocam uğraşacağım bunlarla… ona buna sabatayist yok vatan haini dediler seneler önce kendi besledikleri kankileri fetoşçular savaştaki ülkelerin bile yapmayacağı şekilde meclisi bombaladılar. Yine suçlu bunlardan olmayanlar oldu. Teneke gelmiş çemkiriyor yine aynı senaryo. Vatan haini bizmişiz. Apo ya soralım o daha bilgilidir bu konularda onun hakemliğime bunlardan daha çok güvenirim vatan hainliği konusunda.. muteber kişi nihayetinde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunların derdi doğruluk sen ben değil gerçek CHP partisi kur git cami önüne poz ver cebine para sıkıştır seni tutarlar değer sıfır bunlarda içgüdüleriyle yaşıyorlar iman+para böyle kabul et gitsin eline yazık yazma
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yinemi sigaraya zamcık gelmiş. Bırakabilsek köşeyi dönücez
    asels hala düşüyaa dayucuğum... kendini düşünmüyorsan ülkeyi düşün. batıracan aselsanı

Alıntı Originally Posted by editor Yazıyı Oku
    Aynı durumu bende yaşıyorum,cami ile aramızda 150metre var nasıl bir ses seviyesi varsa kulağının dibinde bağırıyor gibi Ezana karşı değilim ancak rahatsız edici yüksek ses olduğunda züllüme dönüşüyor. insanlar bu gibi uygulamadan iyice soğuyacak.

Sana komik birşey söyleyeyim mi bulunduğum yerde 5 yıldır cami yapamadılar ( etraf zaten cami kaynıyor yarım kaldı) iskeleti var sadece beton yani adamlar ona hoparlör takmış o bile 5 vakit kafa ütülüyor adamlar resmen uçmuş ve ülkeyi ele geçirmişler yazık ben bunlarda mantık aramıyorum artık yok yani
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Beyler bazı konuları eleştirirken hassas konulara giriliyor , insanların inanışına saygı gösterilsin birilerine kızıp farklı nüanslarla burada işi saygısızlığa dökülüyor buna dikkat edilsin .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 225/313 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •