Sayfa 221/686 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 5488 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Viop LXVI

İstanbul'da havai fişek ve meşale satışı yasaklandı
    İstanbul Valiliği yayınladığı genelgeyle; havai fişek, meşale gibi yanıcı maddelerin satışını 28 Ekim'e kadar yasakladı.

Dün Beykoz'daki olay yüzünden oldu galiba
    Öngörememek yada umursamamak acaba hangi zihniyetteler
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Son dakika... İBB’ye yeni operasyon: Çok sayıda gözaltı
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik "yolsuzluk" soruşturmasında, İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in de aralarında bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı listesinde üst düzey yöneticiler de yer alıyor.
    Bugün borsa yeşil açar malum gözaltı bahanesiyle mallara çöküp borsaya giriş yapıyorlar yabancıya gerek yok canım böyle idare ederiz

İktidara yakınlığıyla bilinen Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz,
    SERDAR KARAGÖZ KİMDİR?
    Serdar Karagöz, 25 Mayıs 1981’de, Sakarya’da doğdu. Serdar Karagöz Kartal Anadlu İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde okudu. 2008’de Turkuvaz Medya Grubu’nda çalışmaya başladı.

Bu ajansın yaptığı haberleri paylaşanların zihniyeti bellidir ne kadar inkar etsede hikaye

Türkiye'nin 4. operatörü için tarih belli oldu
    Türkiye Varlık Fonu'na ait şirketler arasında yer alan TÜRKSAT, yeni yasama döneminde Meclis'e sunulacak düzenleme ile birlikte kablo ve yayın hizmetlerini ayıracak. Mobil iletişim sektöründe yeni yatırımlarda bulunacak şirketin, 2026 yılının ilk çeyreği tamamlanmadan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un ardından 4. operatör olarak hizmete başlaması bekleniyor.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Her gün sabahın köründe (04:50) ezan sesiyle uyanıyorum hem ses çok yüksek hem cami dibimde hem söyleyen öküz gibi bağırıyor hemde uzatıyor ( arabesk tarzında) zaten uyku problemi olan bir insanım uykuya daldıktan sonra bu ses ile uyanıyorum biraz araştırdım bu sese çözüm varmı diye ama öncesinde ben sabahın köründe müzik açsam insanların tepkisi ne olur yani bu saygısızlıktır değilmi peki bu saygısızlığı bana niye yapıyorlar eskiden cahillik vardı teknoloji yoktu saat yoktu alarm yoktu takvim yoktu vs. Şimdi her şey var neden bu saçmalık hala devam ediyor ben belki Hristiyanım yada dinsiz yada hasta yaşlı biriyim yada küçük bir çocuğum yada gece çalışmış uyuma vakti gelen biriyim yada uyku sorunları olan biriyim yani kısacası bu kadar ihtimal varken neden böyle şeyleri yaşıyoruz derdin namaz ise git camiye çıkma orada yaşa ayrıca neden arabesk vs gibi saçma bir tarz vererek okuyorsun allahu ekber diyeceksin allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh huekberrr alllahhhhhhhhhhhhhhhhheahhhhhheah huekberrr rr demeyeceksin hadi diyeceksin sabahın köründe deme öğlen uzatabildiğin kadar uzat ayrıca bu ezana davettir senin kendini tatmin ettiğin imkan verilmiş bir ses yarışması değildir dedim ya araştırma yaptım internette şöyle bir habere rastladım denizlide olmuş millet hocanın cırtlak sesinden gereksiz uzatmasından hoparlörün zırıltısından rahatsız olan insanlar çoğalmış yerel gazetecide ilçe müftülüğüne gitmiş sormuş Müftünün cevabı aynen şöyle bugünkü zihniyeti gösteriyor hocamızın sesi harikadır ses yarışmasına girmiş birincilikle bitirmiş hoparlörler arızalı değildir ses yüksek değil çünkü biz ayarını yaptırdık bunların amacı başka Allah'ın izniyle ezan sesini susturamayacaklar kafa yapısına bakarmısın şimdi cimere yazsan kimse tınlamaz ısrar etsen gidin bakın vergi borcu varmı hesabına adresine bakın açığını bulun evine polis gitsin gözdağı verin uzatmasın muhtara müftüye hocaya gitsen kafir derler sonra ülkede demokrasi var kanun var özgürlük var derler neyse daha çok yazacak şey varda boşver lafın kısası ayhan başkanın imzası gibi bu kafadan bir halt (bok) olmaz
    Aynı durumu bende yaşıyorum,cami ile aramızda 150metre var nasıl bir ses seviyesi varsa kulağının dibinde bağırıyor gibi Ezana karşı değilim ancak rahatsız edici yüksek ses olduğunda züllüme dönüşüyor. insanlar bu gibi uygulamadan iyice soğuyacak.

the economist twitterda rt hakkında makale yazmış. makalenin devamı dergide.

siyonistler her yönden saldırıyaaaa...

7. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gaziantep çevre yolunda ayaklarını çıkartarak araç süren kişi başsavcı çıktı.

Şahsa ceza yazılamadı.!!!!

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 221/686 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •