Sayfa 225/760 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. elimde iki adet hissem var bir tanesi gentaştır ve maliyetim 1,71 dir...o hissede yaklaşık bir aydır çakılı bekliyorum..bir diğeri de blcyt dır...çakılı olmayan sermayem ile durdo 4,14 ten alıp 4,48 den verdim...yanlış yerden trade yaptım ve hisseyi kaçırdım benden sonra 4,90 ı gördü...iki gün önce ise 4,30 u görecek kadar indi ama blcyt a kıyıp da onu almak istemedim...yoksa uygun yerde idi ki watsaptan soran ssregitoss dostuma da durdoda o fiyat seviyeleri satış yeri değil tam tersi alış yeridir dedim...sanırım dün 4,59 civarlarından bir kapanış yaptı...

ondan önce silverlineyi 2,42 den almış ve 2,75 ten satmıştım..benden sonra 2,85 i gördü...o hissede satışımı panik olmaması için cuma günü seans kapandıktan sonra söyledim...p.tesi 2,66 dan 2,71 leri de gördü isteyene satış fırsatı da verdi...silverlinede ötv indiriminin olumsuz etkilerini sonradan fark ettim..aynı şekilde çelik fiyatlarının da bu kadar yükseldiğini bilmiyordum inceleyince fark ettim ve topiklerinde de nedenleri ile birlikte söyleyip çıktım...bilanço da tam tahmin ettiğim gibi geldi..sonradan tüm topik söylediklerime geldi...ötv nin önemini yeni yeni fark ettiler...bir çok kişi zaten çıktı...o hissede ötv nin olumsuz etkisinin bir çeyrek daha gözlemlenmesi gerekiyor...toparlandığı görülürse tekrardan alınabilir..şirket yeni bir yapılanmaya giriyor...o vakit geldiğinde orta ve uzun tutulabilir...

banvite gelince sürekli artan bir kar marjı vede sürekli artan bir ihracat verilerine çok güvenmiştim bu son çeyrekte 100 milyon civarı gelebilecek bir kar banviti 2018 haziran temuz aylarında 40-50 tl lere taşıyabilecekti...her zaman bu ihtimalden söz ettim...o hisseye ilk girişim 21,11,2017 tarihi ve 20,22 fiyatı ileydi...o hissede zaman zaman trade yaptım son çeyrekte bilanço döneminde de hissede olacağıma dair topikte kendi kendime söz verdim...banvite son girişimi de 19,00 ile bilançodan bir gün önce idi...bu gün için iyi ama gelecek için biraz da şüpheli bir bilanço gönderince vede hisse 20,00 nin üzerinde kalamayınca bende mecbur 19,84 ten çıkış yaptım ve bunu yine topiklerinde söyledim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. hisselerin topiklerinde başka bir hisseden söz etmeye gelince açıkçasını bunu çok faydalı görüyorum...mesela biz silverlinedeyken sayın kitapçı söz etmezse haberimiz dahi olmayacaktı...değer verdiklerimizin söyledikleri hisseyi muhakkak incelemek gerekiyor sonuçta karar yine bizimdir...

bu bağlamda geçmişte Banvit topiğindeyken de başka topiklerdeyken de başka hisselerden söz etmişimdir...amacım ky arkadaşların araştırıp belki değerlendirme imkanları olabilir...yoksa tüm iyi hisselerde kazanacak kadar nakitimiz yoktur...ky arkadaşların kazanması da bize sevinç vermektedir...banvitte gerelden fiyat 4,20-30 civarlarındayken söz etmişimdir...hatta ben de fırsat görüp girdim ama çok az bir zarar ile verdim...ama benim sattığım günde dahi iyi bir yerden kapattı sonraki gün de agresif çıkış yaptı hem de ta 5,60 ı görecek kadar...yani şimdi bazı arkadaşlar bu fırsatı değerlendirmiş ise biz kötülü mü yapmış oluyoruz ?? yoksa iyilik mi ??

burası her ne kadar sanal alem olsa da tıpkı gerçek hayattaymışım gibi dürüstlüğe çok önem veriyorum...topiklerde son derece şeffafım...sorulan her soruya samimiyetle ve bildiğim doğrular ışığında cevaplar vermeye çalışıyorum...ama bu söylediklerimizin %100 ü tutacak diyemem...çünkü şu anda kapasitemiz %100 doğruyu bulacak kadar gelişmemiş...verdiğim yanlış kararların sıkıntısını bende zaman zaman çekiyorum...bir kusur işlediysek de af ola dostlar...bu kusuru işlemiş isek de biliniz ki kesinlikle ortada kasti bir şey yoktur...iyiliğimiz dokunuyorsa bir dua alıyorsak ne mutlu bize ( ki aldığıma da inanıyorum ve bu yüzden de işlerim rast gidiyor...) bilmeden bir kötülüğümüz dokunmuş ise de bedua etmemenizi rica ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Allah razı olsun gönlü güzel insan

4. Keko abim bana ekranını attı arkdşlar bundan iki üç hafta önceki portföy tradersiz işlem yapılmadan duruyor kafasına başka bişey takılan şüphelenen efsunlanan arkdş varsa cevaplayalım maliyete gelsemde şu nalet borsa hayatımdan kurtulsam

5. silverden en son girdiğim 2,30 fiyatından hala 1 adet elimde var..banvitte son girdiğim 19,00 fiyatından yine 1 adet var...Albaraka da en son girdiğim 1,50 fiyatından 1 adet var...gentaştan 1,71 fiyatından 38 bin adet var...blcyt da ise 2,00 fiyatından 35 bin adet var....merak edenler iyi baksın arkadaşlar sonra sileceğim...

6.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Keko abim bana ekranını attı arkdşlar bundan iki üç hafta önceki portföy tradersiz işlem yapılmadan duruyor kafasına başka bişey takılan şüphelenen efsunlanan arkdş varsa cevaplayalım maliyete gelsemde şu nalet borsa hayatımdan kurtulsam

sen yazıncaya kadar ben senden önce davranıp paylaştım bile.... kurtulmak konusuna gelince elimden ne geliyorsa yapacağım...umarım başarılı oluruz...son üç yılda 14 kat kazandım ama son 10 gündür sana daha ancak %10 kazandırabilmişiz...emin ol artık ben bile senin için panik oluyorum...

7. Canın saolsun

Sn keko beyi zaten durustlugunden ve bilgi paylasimcisi oldugundan takip etmeye calisiirim. Onun girdigi hisselere girmeye calisirim.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 225/760 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •