elimde iki adet hissem var bir tanesi gentaştır ve maliyetim 1,71 dir...o hissede yaklaşık bir aydır çakılı bekliyorum..bir diğeri de blcyt dır...çakılı olmayan sermayem ile durdo 4,14 ten alıp 4,48 den verdim...yanlış yerden trade yaptım ve hisseyi kaçırdım benden sonra 4,90 ı gördü...iki gün önce ise 4,30 u görecek kadar indi ama blcyt a kıyıp da onu almak istemedim...yoksa uygun yerde idi ki watsaptan soran ssregitoss dostuma da durdoda o fiyat seviyeleri satış yeri değil tam tersi alış yeridir dedim...sanırım dün 4,59 civarlarından bir kapanış yaptı...
ondan önce silverlineyi 2,42 den almış ve 2,75 ten satmıştım..benden sonra 2,85 i gördü...o hissede satışımı panik olmaması için cuma günü seans kapandıktan sonra söyledim...p.tesi 2,66 dan 2,71 leri de gördü isteyene satış fırsatı da verdi...silverlinede ötv indiriminin olumsuz etkilerini sonradan fark ettim..aynı şekilde çelik fiyatlarının da bu kadar yükseldiğini bilmiyordum inceleyince fark ettim ve topiklerinde de nedenleri ile birlikte söyleyip çıktım...bilanço da tam tahmin ettiğim gibi geldi..sonradan tüm topik söylediklerime geldi...ötv nin önemini yeni yeni fark ettiler...bir çok kişi zaten çıktı...o hissede ötv nin olumsuz etkisinin bir çeyrek daha gözlemlenmesi gerekiyor...toparlandığı görülürse tekrardan alınabilir..şirket yeni bir yapılanmaya giriyor...o vakit geldiğinde orta ve uzun tutulabilir...
banvite gelince sürekli artan bir kar marjı vede sürekli artan bir ihracat verilerine çok güvenmiştim bu son çeyrekte 100 milyon civarı gelebilecek bir kar banviti 2018 haziran temuz aylarında 40-50 tl lere taşıyabilecekti...her zaman bu ihtimalden söz ettim...o hisseye ilk girişim 21,11,2017 tarihi ve 20,22 fiyatı ileydi...o hissede zaman zaman trade yaptım son çeyrekte bilanço döneminde de hissede olacağıma dair topikte kendi kendime söz verdim...banvite son girişimi de 19,00 ile bilançodan bir gün önce idi...bu gün için iyi ama gelecek için biraz da şüpheli bir bilanço gönderince vede hisse 20,00 nin üzerinde kalamayınca bende mecbur 19,84 ten çıkış yaptım ve bunu yine topiklerinde söyledim..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri