Sayfa 2252/2327 İlkİlk ... 125217522152220222422250225122522253225422622302 ... SonSon
Arama sonucu : 18615 madde; 18,009 - 18,016 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ali Osman Önder
    @aliosmanonder34
    CEZA ANINDA E DEVLETTE! VAY BE... Marifete bak sen... "Her şey iyiliğiniz için" yalanı!. Bu uygulamanın talimatı Birleşmiş Milletler'den!

Yıllarca anlattım, kitaplarda yazdım, belgeledim. Bu uygulamanın adı: "Paris İklim Anlaşmasına uyumlu köleler!..."

Her hareketin cezaya dönüşmesi trafiği güvenli hale getirmek için değil. Tam kontrollü kölelik düzeni için. Araç, kıyafet, seyahat, temel hak ve özgürlükler sınırlandırılıyor. Tarım ve hayvancılık tamamen kaldırılıyor. Su yasakları da kanunlaşacak. İklim yasaklarına hazır mısınız? İklim Eylem planları hazır. 2025 ve 2028 Arasında seyahatler başta olmak üzere her alanda yasaklar geliyor. Eylem planları onaylandı. Ve belgelerini de okudum. Bugün herkesin şikayet ettiği konu RADAR! Günaydın. Paris İklim Anlaşması gereği bunların olacağını bas bas bağırıp anlattık, kitaplarda belgeledik. Yüz tanıma sistemleri ve Trafikteki bu uygulamalarla insanlar fosil yakıtlara erişemeyecek. Arkası puanlama sistemi. Karbon puanına göre. Şehirlerarası seyahat yasakları gelecek. Bu seyahatler şartlara bağlı olacak. Paris İklim Anlaşmasını anlayanlar bu baskıcı cezaları da ancak o zaman anlarlar. Otoyolda, otobanda, karayolunun her alanında her sokakta, her caddede Yapay zekâ sistemli Radar sistemleri ve yüz tanıma sistemleri daha da artacak. Fiyat artışlarının ve cezalarının asıl sebebi fosil yakıt azaltımı için verilen taahhüttür. Bu ceza ve uygulamalarla insanlar arabalarının kontağını dahi yakında çeviremeyecek. Elektrikli arabalara geçenler de hem o araç için harcadığı parasından, hem de mülkünden olacaklar. Bunlara bir daha petrol türevi araçlara geçiş izni olmayacak. Tekstil sektörü de çekişiyor. Evet bunun da yasakları geliyor. Senede 3 parça kıyafet izni! Ata bile hasret kalacak insanoğlu..
    #radar #ceza #bayram #kurban
    Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    5 Haz
    Sayın yerlikaya bu cinayete ortak olmayın. Bu işi tezgahlayan çevrenizdeki lobiyi çevrenizden uzaklaştırın lutfen. Türkiye 2. Gazze olmasın
    ZAM Haber
    @ZamHaberAjans
    ·
    4 Haz
    Düzce'de, yapay zeka destekli yeni radar sistemi 4 günde 526 bin TL ceza kesti.
    Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    5 Haz
    Korkarım bu iş ak partinin başına büyük işler açacak. Bardağı taşıran son damla da olabilir. Esnaf , iş dünyası, asgari ücretli, emekli pimi çekilmiş bomba gibi
    ............................................
    @erefefik

2. Türk devleti, Suriye’nin savunma kapasitesini artırmak için askerî eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı.
    @erefefik

3. https://x.com/mufidyuksel/status/1930851960271319362

𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    Bayram Namazında, Fatih Camiinde Cemaatin %90'ından fazlası Suriyeli, Bangladeşli, Arakan/Rohingyalı, Filistinli, Özbek, Tacik, Hintli vs. idi. Türkiyeliler yok denecek kadar azdı. Bayram'dan sonra ise Suriyelilerin büyük çoğunluğu ülkelerine geri dönecek.

Türkiye'de toplumsal dindarlık dibe vurmuş durumda. Z- Kuşağı ise tamamen kaybedilmiş durumda. Türkiye gittikçe Endülüsleşiyor. Eskiden en sekülerler bile Bayram namazlarına gelirdi.

Dini Cemaatlerin, Cemaat Baronlarının, İlahiyatçıların ve Siyasetin bunda büyük sorumluluğu var.
    Linkte fotoğraflar var.
    @erefefik

4. https://x.com/bpthaber/status/1930597582792806648

BPT
    @bpthaber
    Adana'da infaz yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte cezaevi tahliyelerine başlandı.

Tahliye edilen 23 yaşındaki bir kişi: "Cumhurbaşkanımızdan bir af daha rica ediyoruz.

Babamı da çıkarın başkanım, 15 yıl ceza aldı."
    Linkte video var.
    @erefefik

5. https://x.com/bosunatiklama/status/1930725826091241789

Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    Edirne'de 19 yıldır cezaevinde olan ve yeni düzenlemeyle tahliye edilen kişi:

"İçeride yatacak yer yok. Her özgür insan cezaevine girmeye adaydır.

23 yaşında girdim 42 yaşında çıkıyorum."
    Linkte video var.
    @erefefik

6. https://x.com/Geographysc/status/1929808165685592195

Geography Scholar
    @Geographysc
    Afrika Levhası, Anadolu Levhasının altına dalarken kuzeyde Avrasya Levhası sıkıştırıyor ve Anadolu güneybatıya doğru kayıyor.
    Akdeniz’de 5.8 büyüklüğünde #deprem olmak üzere bölgede meydana gelen depremlerin ana sebebi işte bu tektonik hareketlerdir.
    Linkte video var.
    @erefefik

7. Tanju ÖZCAN
    @tanjuozcanchp
    ·
    3 Haz
    DİSK yeni Cumhur ittifakı olan DEM’in arka bahçesidir! O yüzden benim şehrimde örgütlenmeye bile çalışamadı! Bu arada Sn Cumhurbaşkanım hani CHP demek ÇÖP demekti…istediğiniz araştırma şirketine sorun Türkiye’nin en temiz şehri BOLU..
    @erefefik

8. Evrensel Gazetesi
    @evrenselgzt
    İsrail'in bayramın ikinci günü Gazze'ye düzenlediği saldırılarda katledilen Filistinlilerin sayısı 50'ye yükseldi.
    @erefefik

Sayfa 2252/2327 İlkİlk ... 125217522152220222422250225122522253225422622302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •