'' hayır çıkarsa normal seçimler ne zaman ???? ''
2019
evet çıkarsa ?
erken seçim var sonucu mu ?
'' hayır çıkarsa normal seçimler ne zaman ???? ''
2019
evet çıkarsa ?
erken seçim var sonucu mu ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
kaçtı yine
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Her secim oncesi bir yerlerle kavga etmek neden acaba? Milliyetci duygulari kaşıyıp buradan oy devsirmeye calismak kimseye en önemlisi bu devlete en ufak katki saglamaz. Aksine ekilen nefret tohumlari ilerisi için hicde iyi bir gelecek gormeyecegimizi müjdeliyor !!! bize.
SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesi, her konuda kavga çıkararak 2 ye bölerek %50 ye ulaşmak için oy toplamanın Türkiye'deki adı; siyaset oldu.
rumenige..
Hisse.net'i izleyici olarak takip eden, beni de tanıyan, iyi de akp'li olan bir arkadaşım akşam yemeğinde cepten aradı... Balıkesirden.. Bu topiği de okuyormuş.. Bu topik fikrinin değişmesine sebep olmuş, onu söyledi.
Niye değişti fikrin dedim..
İki şey anladım dedi, birincisi bu referandum parti seçimi değilmiş, memleket meselesiymiş, bi kere evet dedikten sonra 5 sene sonra değiştirme şansımız olmayacakmış, ikincisi de topikteki evet savunucularının sokaklardaki, televizyonlardaki evetcilerden farkı yok.. çok cahiller, cahilce laflar ediyorlar dedi, anlatamıyorlar, ikna edimiyorlar, konuyu teröriste, vatan hainliğine çekiyorlar dedi.
Sonuç: Kaybedeceksiniz.. Evet çıksa da Kaybedeceksiniz.. Hayır çıksa da..
british'in şu yukarıdaki sorusuna verdiğin cevaptan cehalet aktığının farkında mısın..
başkanlık gelince asgari ücretten emekli olacak gençlerin maaşı artacak mı ?
emekli olduklarında 490 lira maaş almayacaklar mi ?![]()
cevabımı anlamamışsın British normal seçimlerin 2019 da olduğunu bilmiyormuş onu düzelttim
arkadaşının olayın memleket meselesi olduğunu anlaması ilk aşama olarak güzel
şimdi arkadaşın bir de batının neden hayır diye direttiğini anlarsa
o da evetçi olur
şimdilik iyi yolda yani
Yer İmleri