Ne dersek boþ. Satýþ patlamasý, kar patlamasý, yatýrým patlamasý, iþtirak satýþý olmadan yükselmesi zor gibi. Bekliyoruz, beklemeye devam ediyoruz. Ýnþallah yüzümüz hep beraber güler.
Ne dersek boþ. Satýþ patlamasý, kar patlamasý, yatýrým patlamasý, iþtirak satýþý olmadan yükselmesi zor gibi. Bekliyoruz, beklemeye devam ediyoruz. Ýnþallah yüzümüz hep beraber güler.
Kimler geldi , kimler gecti su Alkimden
zamanind bir tanesi açýktan diyordu satýn Alkimleri þimdikiler iyi subliminal mesaj veriyor,
gerci düsüsler iyidir 15 altindan yine mal topladik
Bir hisse var adi önemli degil satýþ yapilmiþ 1.5 dolradn yaklasik 14 tl
simdi idi 11.40 lerde, yani toptan almak yerine preaknede alsaymis daha karli olurmus
burasi borsa![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Eninde sonunda AlKa’yý satacaklar ve iki þirket de uçacak. Bakalým hayýrlýsý. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reha Koraya bunu genel kurulda sormuslar
Karli bir isletmeyi niye satalim demis,
Bencede hakli neden satsin ki![]()
Bu bence daha istediðimiz alýcýyý bulamadýk demek keza zaten karlý þirket satýlýr. EBITDA maximizasyonu yapýp satarsýn, daha fazla o iþ koluna yatýrým yapýp büyümeyeceksen. Keza Alka’da da kapasite kullanýmý tavan yapmýþ, ya yatýrým yapacaklar ya da satýp ana iþlerine odaklanacaklar. Þahsi görüþümdür, yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koralardan bahsediyorsak bunlar gecerli degildir![]()
istanbuldaki kuzenler P.S ile ugrasiyor Ýzmirdekiler Kaðýtla,
Bence böyle gideriz, Kar payi almaya devam, yatirim demek karin azalmasidir
bilirler onlar islerini
hevesinizi kirmayayim ama bilin istedim saygilar
Teknik olarak tl bazli 16 üzeri Alkim görmek isterim,
Herþey olacaðýna varýr. Varsa nasipte kazanmak tilkide engel olmaz kargada. Nasipte yoksa yapacak birþey yok. Alkimi açýða satan ters köþe olabilir. Trade yapanda ters köþe olabilir. Dikkatli olmak lazým. Trade iþini denedim. Çok riskli. Beklemek en güzeli.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Aynen[emoji3] ben de Koralar yatýrým yapmaz diye düþündüðüm için satarlar veya satmalýlar dedim eninde sonunda. Ama bu aile ilginç, herþey beklenir. Benim için hava hoþ, uzun yýllardýr temettü alýyorum, memnunum. Kýsmet sn Dvk_Psh [emoji3]
Yer Ýmleri