Sayfa 227/311 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277 ... SonSon
Arama sonucu : 2484 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bir daha herhalde 5..6 ay sonra buralara uğrarım diyordum ancak bizi yıllardır takip eden insanların hatrı var ve olağanüstü bir durum var.
    İstanbul Avrupa yakası, kenar semtlerinde bölgesindeki 19 hastanenin karıştığı yenidoğan cinayetleri, Türkiye tarihinin en büyük skandalı ve vahşeti bana göre.

Şimdiye kadar 10 hastane kapatıldı soruşturma devam ediyor ve devlet hastaneleri de dahil olmak üzere olay büyüyeceğe benzer.
    Bölgedeki 6 milyon vatandaşın, cinayetlere karışmaları sebiyle kapatılan hastaneler nedeniyle sağlık hizmetlerinden mahrum olmaması için
    İşini gücünü layıkıyla yapan kendini sağlığa adamış Tınaztepe hastanelerinin hizmetine ihtiyaçı hasıl oldu.
    Umarım Tınaztepe sağlık holding 6 milyon İstanbulunun bu hizmet edecek bölgede yeni bir iki büyük güvenli ve şerefli hastane kurar bir an önce.

Herşey para olmuş, üçbeş kuruş için bebekleri öldürenlerin cükünden asıp sallandırmak lazım.
    Bu şimdiye kadar Türkiyede gördüğüm en büyük vahşet.
    Üstat seni tekrar görmek güzel oldu kalemine sağlık birde ADEL yorumu alsaydık iyi olurdu

2. Sağlık bakanı memişoğlu: "özel hastanelere ilişkin denetimler aralıksız devam ederken özel sağlık kurumlarına ilişkin yapısal reformlar da bakanlığımızın gündemindedir" -aa

sağlık bakanı memişoğlu: "özel hastanelere ilişkin denetimler aralıksız devam ederken özel sağlık kurumlarına ilişkin yapısal reformlar da bakanlığımızın gündemindedir"

kaynak : Anadolu ajansı

3. Hayırlı olsun.

"Yönetim Kurulumuzun bugün yapılan toplantısında, son dönemde Borsa İstanbul endeksinde ve Şirketimizin pay fiyatlarında yaşanan hareketler değerlendirilerek;

Şirketimizin paylarının adil değerini yansıtmaması ve piyasadaki dalgalanmaların hisselerimiz üzerinde olumsuz etkiler oluşturması sebebiyle pay fiyatındaki istikrarsızlığın önlenmesine, fiyat hareketlerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine ve yatırımcılarımızın menfaatlerinin korunmasına katkıda bulunmasını ilke edinerek, değer kaybetmesi halinde geri alım programı başlatılacağı görüşülmüştür.Geri alım programının Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili mevzuat hükümlerine uygun şekilde yürütülmesine, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve pay geri alımına ilişkin gerekli kararların alınmasına karar verilmiştir."
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1349667

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Hastane var hastane var..

Aklimizi alacak..

Alamadiiiiiighk
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Patron mallari kolay ciksin diye mi bu aciklama simdi???

Niye daha onceden gelmedi..

QNB ye giden mallar kimin mali idi??

Patronun olabilir mi??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Geri alimda neden miktar belirtilmedi?

Yoksa amac cok farkli mi??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    http://share.matriksdata.com/shareMa...10211218099179

75 kalici olarak ve hacimli gecilmeden surunmeye devam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670

Sayfa 227/311 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları