Sayfa 228/597 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. YD değerlemeye rakamına YÖNETİM etki etmedi yada bu rakamı kendileri de beğenmedi ise,
    bir daha YD yaptırmak çok zor ,pahalı bir şey değil. Aliağa bölgesinin LİMAN ve STAR rafinesi gibi
    büyük tesis kurulmasından dolayı arsa ,antrepolarımızı değeri(200 dönüm civar)
    AŞRI DEĞERLENMİŞTİR diyerek yalnız ALİAĞA bölgesi arsalarını değerlendirirsin niyetin varsa.
    Şikayet olayı da bana bak ben yapmıyorum kendi kendime niye şikayet edeyi ki?
    Aynen bak HİSSE GERİ ALIM hükümete şirin gözükmek için yapılan bir hareket.
    Ne kadar HİSSE GERİ ALIM için fon ayırmıştın 5 Milyon TL, ne kadar GERİ ALIM YAPTIN?
    Hisse fiyatının rakamsal açıklaması ,izahı mümkün değil.

YTD,
    Saygılar,

Sn.Lunar,
    Ben şirketin ucuz olmadığı gibi bir yorum yapmadım. Aksine artık şirketin ne kadar ucuz olduğunu yazmanın anlamsızlığını söylemiştim. Tukaşı da bilmem takip etmem.

Benim demek istediğim eğer ki herhangi bir varlık satışı düşüncesi var ise bunu şirketin açıklaması lazım. 6 ay önce hissemde piyasa bozucu işlem mi yapılıyor diye araştırma iste ve sonra böyle önemli bir konuda açıklama yapma.

Yoksa aslı astarı olmayan bir konuda, böyle bir dedikodu çıkarmak hem suçtur hem de yatırımcıyı kandırmaktır. Amaç ne acaba?

Ayrıca, bu şirkette imtiyazlı hisseler oldukça iyisi kötüsü herşeyin baş sorumlusu bu imtiyaz sahibi yöneticilerdir. B grubu hisse sahiplerinin nasıl bir gücü olabilir ki bunlar karşısında.

YTD

3. Burada moda sadece elini taşın altına koyduğu çaba gösterdiği çok net olan Feyyaz Bey'e sallamak.Emin ol bende ona sallasaydım herkesin sevgilisi olurdum bu topicde.Bir de Liman performansından dolayı haksızlık etmeyeyim Mutlu Can Günel Bey'i ayırmak lazım.

Tahtada bu işleri yapanlar var esas bir de.Bu kadar saçma bir operasyon yapılmaya kalkışılmaz.Ama inat ediyor adamlar.Kimse de dur demiyor maalesef.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Sayın Asyurt bu topicde öyle dedikodular döndü ki hemde Lunar sakın duymasın diye.Yok ama bize sabah akşam sallayanlarda bunları çok iyi biliyor ama ne hikmetse bizden başkasına sallanmıyor burada.

Bakın ben YD olayından sonra duyduğum hiçbir şeyi en yakınlarımla bile paylaşmadım.Yani bazı şeyleri de ondan ona bundan buna taşıyanlara sorun.

Benim zaten bırakın duyumu ola ki hasbel kader inciderın kralına denk gelsem bu hisse de zaten yapacağım tek şey elimdeki hisseler için mutlu olmaktır.Ben önemsemiyorum bile o duyumları açıkçası.

Hissenin ucuz olduğunun sürekli dile getirilmesi taraftarı da değilim.Ama borç var ama ödenmez varlık var ama para etmez çimentosu var satılmaz.Sürekli işin bu tarafını öne sürenlere bazen mecbur kalınıyor 1 2 kelime laf etmek.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 14-03-2019 saat: 13:25.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Kağıt olmuş 2.37 millet burada sayfalarca maval okuyor.Geçin bunları efendim.bu enerjinizi yazmak için değil gücünüz varsa yada yiyorsa tahtayı yükseltmek için harcayın.
    Yok birde duyum alınmış mış patron varlık satacakmış.yersen.anca yiyenlerede afiyet olsun.tamamen cibilliyetten dolayı mantık dışı.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Kağıt olmuş 2.37 millet burada sayfalarca maval okuyor.Geçin bunları efendim.bu enerjinizi yazmak için değil gücünüz varsa yada yiyorsa tahtayı yükseltmek için harcayın.
    Yok birde duyum alınmış mış patron varlık satacakmış.yersen.anca yiyenlerede afiyet olsun.tamamen cibilliyetten dolayı mantık dışı.ytd.
    Fiyat senin istediğin yönde mi hareket ediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Fiyat senin istediğin yönde mi hareket ediyor.
    Daha öncede yazdım benim için fark yapmaz.düşerse alırım yükselirse satarım.portföyümün %25 ini bunun için ayırdım.şu anda fena değil.bunca yıl sırtımızda kambur gibi taşıdık.hep kaybettik.şimdi biraz deveden kıl kopartıyorum.zararım asla kapanmaz ancak böyle teselli oluyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Kağıt olmuş 2.37 millet burada sayfalarca maval okuyor.Geçin bunları efendim.bu enerjinizi yazmak için değil gücünüz varsa yada yiyorsa tahtayı yükseltmek için harcayın.
    Ne dedin siz bu işi bilmiyorsunuz bilseniz bu hisse buralarda olmaz susun.Biz ne yaptık sustuk.Sonra sen yazdın tahta nereye geldi nerede ise tarihi diplerine.İnsanda biraz yüz olur değil mi?Beceremedin şimdi susacaksın.Kendi jargonun bu zoruna gitmesin.

Sonra ne oldu başladın bize sataşmaya aylarca gıkımız çıkmadı.Aylarca sıfır bilgi ile atmasyonun sallamasyonun kitabını yazdın buralarda yalanlarınla.Ettiğin tüm hakaretleride aynen sana iade ediyorum.Sonra bir baktık dünün madur yatırımcısı buralarda spekulatör yavrusu oluvermiş.Daha fazla maval okumayacaksın burada efendi olacaksın.Olamıyorsan taklidini yap.Tahtadaki abilerine de benden selam söylemeyi unutma.Yemezse de gargara yap.Çok bile tahammül ettik sana ve atmasyonlarına.

Yüzsüzlüğün bu kadarı da fazla.Kömüş derisinden olsa ancak bu kadar olur.Evt topic okumasını bilene orada herkes bilsin ona göre davransın.Redlistte baş köşe senin aklı olan herkesin yapması gerektiği gibi.Şimdi yolun açık olsun.

Sayfa 228/597 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •