Sayfa 228/656 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. maşALLAH ...tekrardan 6,00 ın üzerine çıktık...durmak yok yola devam....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Ne var ne yok

3.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Ne var ne yok
    keko sussa ne olduğunu anlayacağız ama
    adamda bir çene var maşallah dizel lokomotif gibi

denizden al sat yapıyor sonra ben al sat yapmam diyor
    keko'dan dolayı forumdan soğudum

4.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    keko sussa ne olduğunu anlayacağız ama
    adamda bir çene var maşallah dizel lokomotif gibi

denizden al sat yapıyor sonra ben al sat yapmam diyor
    keko'dan dolayı forumdan soğudum
    satım da demedim satmadım da demedim...kimseyi etkilememek için bir şey söylemedim...ama arkadaşlar çok ısrar edince uygun cevaplar verdim...bu cevaplarımın anlamı zaten ortadadır ki bunu da doğru anlamışsın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. topikte trade amacı ile satış yaptığımı söylesem yatırımcı arkadaşlar ve hisse etkilenebilir o zaman da hisseyi düşürmek ile suçlanırım..böyle bir şey olmaması için genelde açıklamam...piyasa bildiği gibi hareket etsin...temel yönden fikrimiz aynıdır ki o yüzden de burdayız...

6. keko konuşma yeter
    Allah aşkına

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    keko konuşma yeter
    Allah aşkına
    neyse dostum fazla cevaplaşmayalım...uygun gördüğümde trade yapacam arkadaşlar ..dün %15 tepki vermiş...herkes gibi ben de trade yaptım...6,20 ortalama ile sattım ,5,95 ortalama ile yerine koydum...böyle yapmazsam eksilmiş lotlarımı yerine koyamam...

herkes gibi bizim de trade hakkımızın olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım...

8. dün durdo sert bir alış tepkisi verdi ve bu sırada da işlem hacmini yükseltti...bu gün ise kendini soğutmaya çalışıyor..dünkü çıkışı hazm etmeye çalışıyor...bu hazm işlemi bittikten sonra kaldığı yerden çıkışına devam etmesini bekliyorum...yavaş yavaş bilanço beklentili hisselerde hareketlenmeler başlayacak..

genel olarak bakıldığında bilançosu iyi giden çok az hisse var...borsa genelinde iyi hisselere kayışlar olacaktır..güçlenen hisseler diğer hisselerden ayrışacaklardır...

Sayfa 228/656 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •