Sayfa 228/540 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    ben bu takaslara yanlış mı bakıyorum.16 eylülde citide 666.854 lot var şuanda 2.724.138 olmuş ne satışı varmış ben anlamadım.
    Özür dilerim 16 ekim olacaktı
    CITIBANK YABANCI N.A 16 ekim (2.777.743 lot) 4 kasım(2.724.138 lot) fark (-53.605 lot) satış
    yabancı satışı 16 eylülden sonra olduğu için citiye virmanlanan hisse sayısı artmış.

Soyle bır sey buldum twitterda gezınırken
    Kasım 2017 yatırımcı sunumu
    http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...kasim-2017.pdf
    Akıl,adama sermayedir.

3. Bilançoyu fırsat bilip sattılar.Tezgahı iyi kurmuş Gedik.4 milyon lotu ky ye satana kadar hisse başını kaldıracağa benzemiyor.

4. Ama bu hareketlerle 4 milyon lot u satmak kolay değil yukarı çıkarır çıkarırken ufak ufak mal vererek gidersin bu arkadaş her kafa kaldırıma mali basıp duruyor

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by golgota86 Yazıyı Oku
    Ama bu hareketlerle 4 milyon lot u satmak kolay değil yukarı çıkarır çıkarırken ufak ufak mal vererek gidersin bu arkadaş her kafa kaldırıma mali basıp duruyor

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha dur 17.30 zu da gösterir bunlar.en son 14.50 yi görürse şaşmam.oduda usanıp bıkan ky verir.

6. Ne cok -sasmiyosun - kubilayn. goruslerin seni baglar diye not dus suraya da ...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Bilançoyu fırsat bilip sattılar.Tezgahı iyi kurmuş Gedik.4 milyon lotu ky ye satana kadar hisse başını kaldıracağa benzemiyor.
    Teknik analizler daima geçmiş fiyat hareketlerine bakarak ileriyi görmeye çalışırsa da, her analist aynı verilerle aynı sonuca varacağından kimse para kazanamaz.

Önemli olan analizlerde görülmeyenleri görebilmektir ki bu da temel analizle olur.

Temel analiz, diğer sistematik olan ve olmayan risk unsurlarıyla birlikte değerlendirildiğinde sonuca götürebilir yatırımcıyı veya analisti.

Eğer bir de şirket özelinde olası beklenmeyen bir yeni proje veya ciro, kar arttırıcı gelişmeler de saptanmışsa, işte Temel analiz burada daha sağlam al verir bu durumu teknik analistler göremeyeceğinden Temel analiz yöntemleri yatırımcılarca iyi bilinmelidir.

Beklentili hisselerde keriz silkelemelerine dikkat edilmelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Forlease Yazıyı Oku
    Ne cok -sasmiyosun - kubilayn. goruslerin seni baglar diye not dus suraya da ...
    Elbette beni bağlar görüşlerim.Ne amaçla yazdığıma örnek daha önceki yazılarımdan alıntı aşağıda
    "Borsada 25 yılda yaşamadığımız entrika yok..Ne olup ne bittiğini sorgulamaz iseniz buraya hiç gelmeyin benden size tavsiye.
    Yukarıda yazılanlar al sat tavsiyesi olmayıp sadece şirkete ne olup bittiğini yatırımcıların sorgulaması amacıyla yazılmıştır."

Sayfa 228/540 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •