Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 228/485 ÝlkÝlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 1,817 - 1,824 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Özellikle Eylül, Ekim 2021 aylarýnda neredeyse gün aþýrý patýr kütür yapýlan kit sipariþ & teslimat haberlerinden sonra yýlsonu bilançosu için buraya yazdýðým 2 ayrý senaryom vardý. Ya DMO satýþlarýný hýzlýca tamamlayýp ihracat odaklý bir son 3 ay geçirecek ve inanýlmaz güzel bir kâr rakamý gelecekti ya da tam tersi devlete verilen mallardan dolayý uðranýlan kur zararýna katlanýlacaktý. Ben, tüm tahminlerimi ilk senaryo aðýrlýklý yapmýþtým ama maalesef öyle olmadý. Bundan dolayý üzgün de deðilim. Sevseniz de sevmeseniz de Murat Güler elini taþýn altýna koymuþ ve çok az bir kâr marjýyla tüm yükümlülüklerini yerine getirmiþ. Hatta fazlasýný...

Son 3 ayda 120 milyon Tl satýþ yapmýþ bir þirketten bahsediyoruz...Yani bu yönüyle baktýðýmda hakikaten bu adama bir þey diyemem. Günaha girerim. Ýsteyen istediðini düþünsün...
    Sn hissedarx..
    Son çeyrekteki satýþlari onemli deðil ne kadar kar getirmiþ..
    120 milyon satmýþ peki elde ne kalmýþ..
    Çeyreklik olarak bakarsak..
    1.çeyrek..24,480,000
    2.çeyrek..36,717,000
    3.çeyrek..40,183,000
    4.çeyrek..13,091,000 lira..
    Yani sirket son ceyrekte RESMEN YATMIÞ..
    Ýþte piyasa bunu fiyatlar.Karlýlýk eskisi gibi devam mi edecek yoksa sürekli azalacak mý?
    Kar edemeyen þirketlere ragbet olmaz..
    Þaholi senin hesap yanlýþ..
    Öyle kasada þu var ordan bu gelir þurdan þu gelir 100 kesin cepte diyemezsin.Nice þirketlerin kasasýnda milyarlarca lira var ancak bazen zarar açýklýyorlar.Gelen paranin yanýnda giderlerde var.Bir dönem sadece stoklardan ciddi kayýp yaþadiðýný hatirlatmak isterim..
    Her yýl 100 milyon kar garanti olsa ben ve diðerleri bütün paralarini buraya baðlarlar..
    Bir daha üç haneli kar göreceðini sanmýyorum..GLOBAL ÖLÇEKLÝ YENÝ ÜRÜN URETMEZSE..
    Beni yanlýþ anlamayin surekli bardagýn dolu tarafýndan bakarsanýz yanýlýrsýnýz.Bazende boþuna odaklsnmak gerekir..
    Asla ytd..

SM-A515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    Sn hissedarx..
    Son çeyrekteki satýþlari onemli deðil ne kadar kar getirmiþ..
    Çeyreklik olarak bakarsak..
    1.çeyrek..24,480,000
    2.çeyrek..36,717,000
    3.çeyrek..40,183,000
    4.çeyrek..13,091,000 lira..
    Yani sirket son ceyrekte RESMEN YATMIÞ..
    Ýþte piyasa bunu fiyatlar.Karlýlýk eskisi gibi devam mi edecek yoksa sürekli azalacak mý?
    Kar edemeyen þirketlere ragbet olmaz..
    Þaholi senin hesap yanlýþ..
    Öyle kasada þu var ordan bu gelir þurdan þu gelir 100 kesin cepte diyemezsin.Nice þirketlerin kasasýnda milyarlarca lira var ancak bazen zarar açýklýyorlar.Gelen paranin yanýnda giderlerde var.Bir dönem sadece stoklardan ciddi kayýp yaþadiðýný hatirlatmak isterim..
    Her yýl 100 milyon kar garanti olsa ben ve diðerleri bütün paralarini buraya baðlarlar..
    Bir daha üç haneli kar göreceðini sanmýyorum..GLOBAL ÖLÇEKLÝ YENÝ ÜRÜN URETMEZSE..
    Beni yanlýþ anlamayin surekli bardagýn dolu tarafýndan bakarsanýz yanýlýrsýnýz.Bazende boþuna odaklsnmak gerekir..
    Asla ytd..

Senin mantýðýn ile hareket edersek, gulerin bu hafat sürekli tavan yapmasý lazým, peki o neden olmuyor bay çok bilmiþ? Ondada mi süreklilik yok. Sýrf a1 giriþim 50 milyon garanti yazdý. A1 kapital de ayný þekilde! Bunuda yorumla bakalým..

3.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    Senin mantýðýn ile hareket edersek, gulerin bu hafat sürekli tavan yapmasý lazým, peki o neden olmuyor bay çok bilmiþ? Ondada mi süreklilik yok. Sýrf a1 giriþim 50 milyon garanti yazdý. A1 kapital de ayný þekilde! Bunuda yorumla bakalým..
    Onunda 100 u cepte deðil ki..
    RTA cevheri bitiyor..
    Elinde en büyük koz A1 kalacak..
    Çatý þirket hep hantal olur.Örnek sahol,koç..bunlarin iþtirakleri daha hareketlidir para basmalarýna ragmen holdingler aðir kalýr..
    Arti Güler de halka aciklýk cok fazla..
    ANCAK son haftalarda VAKIF inanilmaz topladi..
    Bilancoya oynayip coþkuda verirse hicbir halt olmaz.Ama elindeki hisseleri tutarsa güler yürür..
    Gülerdekiler VAKIF ýn hareketlerini takip etsinler.Blok halinde sattigýný görürsen gözunün yasýna bakma ver gitsin..
    Asla ytd..

4.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    RTA cevheri bitiyor..
    Çatý þirket hep hantal olur.Örnek sahol,koç..bunlarin iþtirakleri daha hareketlidir para basmalarýna ragmen holdingler aðir kalýr..
    Bilancoya oynayip coþkuda verirse hicbir halt olmaz.Ama elindeki hisseleri tutarsa güler yürür..
    Gülerdekiler VAKIF ýn hareketlerini takip etsinler.Blok halinde sattigýný görürsen gözunün yasýna bakma ver gitsin..
    Asla ytd..

Rtalb gittiðini varsaysan bile rtalbin en popüler zamanýndaki aldýðý kardan fazlasýný a1 girisimden aldý.. sýrf 2021 yýlýnda 50 milyon yakýn kar yazdý..

5. Guler defter deðerinin altýnda iþlem görüyor, karlýlýðý çok yüksek, a1 giriþim çok stratejik yatýrýmlar yaptý ve oldukça karlý bir hal aldý. Bu niye çýkmýyor ? Tüm göstergeler olumlu. ? Ýþte sana hep dediðim þey. PATRON KOTU NIYETLI VE YATIRIMCISINI SAGILACAK ESSEK GIBI GORUYOR.

6.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    RTA cevheri bitiyor..
    Asla ytd..

A1 giriþim büyük bir koz deðil mi ? A1 giriþim rtalbden daha fazla gulere katký saðlýyor. Bunu neden göz ardý ediyorsun ?

7.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    Bunu dün de yazdýn, A1 Capital örneði ile cevap verdim döndün aynýsýný yine yazdýn. Demekki kapasitefik bir sýkýntý var.

Çok muhtemelen 2022 yýl sonunda sadece A1 Capital'den 100 milyon Tl civarýnda kâr yazacak bu þirket. Bu mesajýmý not et...

Diðer konu, þirketlerin sadece kinetik enerjilerine (yani finansal tablolar, bilançolar vs) bakarak deðerleme yapýlmaz. ArGe harcamalarýný iþ olsun diye yazmadým buraya, Muratçýðým da babasýnýn hayrýna yapmýyor bunu. Ýþte buna potansiyel deðerleme denir. Çok kýymetlidir...Borsadaki hiç bir þirkette olmayan bir þey bu, öyle olmasa ne iþi olur benim gibi birinin bu hissede. Kaðýt mý kalmadý.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

8. Ben onu dedim, o bunu dedi.. ee ! Býrakýn kardeþim artýk bu iþleri, ileriye doðru dusuncen nedir bunu soyle, maç bitmiþ çýkmýþ ortaya olsam söyle yapardým.

Sayfa 228/485 ÝlkÝlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •