Sayfa 228/505 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    başkası gibi olmayalım diye 1000 lot Rtalb aldım, hissen yok demesinler ! Hoş Güler tarafında görünen en büyük hissedar benim ?
    şu bilançoya 18.15'i kırması lazım ! ama şer..sizlik diz boyu olduğu için bu tahtada!"yatırım tavsiyesi değildir"

2. Tahtaya bakıyorum şu anda

Bu bilanço, beklenti denilen 135 milyonun altında gelecek izlenimi veriyor)))

Bizim firmada çalışanlar 1000 er lot aksa tavan ikurdu yani bugün

Ya haber sizmadi , yada bilanço 135 milyon lira altı

Sinir uclarimiz ile oynuyor tahta

Çıldırmaya az kaldı)))

Genelde böyle durumlarda ya tahta göçer pazartesi günü

Yahutta maraton için start verilir

Hakkımızda hayırlısı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. beklenti denilen 135 milyonun
    135 milyon Tl kimin beklentisi, onu anlamadım. Hangi kurumun ?
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Böyle işe lanneet olsun. şrfsızler bır kez olsun beklentıyı fıatla.. yine dusuyor.

5. Bilançoda bakacağım tek yer var o da alacak kısmındaki tutar. Artık bu devlet gerçekten devletse versin ödesin borcunu. İnşallah ödemiştir, Muratçığım da onu dolara yatırmıştır.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. düşürün ln o cocukları, bıktırdınız artık nmsuuzlar. bılanco gunu bıle eksı yazıyor..

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    düşürün ln o cocukları, bıktırdınız artık nmsuuzlar. bılanco gunu bıle eksı yazıyor..
    Ağzımı bozmak istemiyorum ama dediklerine katılmamak mümkün değil. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Yazıklar olsun. Üçyüzlü şeref yoksunlari.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Pazartesi az az da olsa yukarı doğru hareket bekliyorum. Covit 19 baskısı bitti, 2021 bilanço baskısı bitiyor, savaşı fiyatladı; bir çok kağıt savaş öncesi yerlerine geldi bile, bu hâlâ naz yapıyor.

Diğer yönden kağıtta bir elin olduğu da aşikar. Piyasanın serbestliği tamam da, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da işlerin yavaştan alınması ayrı bir kriminal vakıadır.

RTA'da bedelsiz düşünüyoruz dedikten sonra kağıdın ciddi değer kaybetmesi örneğin.! A1 Capital arzını geçtim, Sermaye Arttırımı konusu.! Hâlâ ses çıkmadı. GLRYH'deki geri alım meselesi, göstermelikte olsa güven kazanmak adına bir alım yapmadılar. Demek ki amaç bu zor zamanda güven kazanmak ya da söylendiği gibi KY'yı korumak değil. SPK ile GLRYH arasındaki KAP göndermeme krizi ve SPK ile Şirketin seviyesiz yazışmaları. Vesair vesair..

Piyasa bu kadar da serbest ve ahlaksızlığa çanak tutacak bir işleyiş içinde olmamalıydı: Ülkem, devletim, milletim, polisim, savcılarım adına, sağından soluna her kesim siyasesi adına, utanç duyulması gereken bir tablo.!

Bu iş böyle gitmez, gitmemeli.

Ytd..

Sayfa 228/505 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •