Sayfa 228/1002 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD enflasyonu %7
    FED faiz 0- 0,25
    10 yıllıklar 1,8

Şimdi,
    Fed faiz arttıracaksa kaç yapacak ki millet borsaları bırakıp faize gitsin.

Yoksa Fed faiz arttıracak borsalar gerileyecek lafları panik yaratıp ucuza mala konmak içinmi pompalanıyor.
    Dün tam da bununla ilgili bir yazıya denk gelmiştim. Geçmiş veirlere bakıldığında, FED'in faiz artışları ile Borsa performansları arasında korelasyon var. Ama daha önce de yazmıştım, hemen bir kaç ayda beklediğim bir şey değil bu, doların TL karşısında değer kaybetmesi veya ABD Borsalarının eksi yazdığı haftalarda alım için dğerlendirilebilir, ayı piyalarının da en fazla 6-18 ay sürdüğünü düşündüğümüzde, 1,5-2 yıl sonrası için güzel ortalamalarımız olabilir.

https://www.marketwatch.com/story/ge...es-11642248640

Önceki sayfalarda şapkadan tavşan çıkarma mevzusu demişken, yine bu sabah rastladığım bir vergi istisnası haberi geldi aklıma, tüzel kişiliklere dolar bazında %10'a varan tutarlarda vergi avantajı sağlanıyor, şirketler bunu kullanmak isteyeceklerdir.

Maalesef alınmayan vergi, mutlaka başka bir yerden tamamlanmak durumunda oluyor. Böyle böyle fakirliyoruz.

https://t24.com.tr/yazarlar/erdogan-...-geliyor,33859

calıştıgım kamu bankasında temsilcim arayarak dovız bozup ,kkm geçmemi rica etti ,ben düşünmedigimi soyledigimde ,en azından sembolik olarak bir kısım bozup geçelim dedi ,anlaşılan her türlü baskı var bankalara.şapkadan tavşan vahim yöne doğru çıkmasında..

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    calıştıgım kamu bankasında temsilcim arayarak dovız bozup ,kkm geçmemi rica etti ,ben düşünmedigimi soyledigimde ,en azından sembolik olarak bir kısım bozup geçelim dedi ,anlaşılan her türlü baskı var bankalara.şapkadan tavşan vahim yöne doğru çıkmasında..
    Ben 15'e aldım. 15'e alıyorsa anında bozarım. 1.5 lira zararla bozmam.

yesil USD larin ile burdan da ordan senet alabilirsin

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ameriganyalı olsam , growth isselerden fertikler , value isselere ılık ılık margarinlerdim benjoyu.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Ben 15'e aldım. 15'e alıyorsa anında bozarım. 1.5 lira zararla bozmam.
    zaten buna benzerbir çalışma yapılsaydı ,ülkede doviz sorunu tamamen çözülürdü.

Dovizi nakit cekerim derim beni ararsa o kadar basit...

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bu hafta dolar düşer mi?
    Bu enflasyonda düşmemesi gerekir,ama nebati döviz hesaplarının çözülmesi için zorluyor.Kararname üstüne kararname

Bir miktar dth ler çözülse bile doların 12.50 altına geleceği kanaatinde değilim.En azından yıl içinde enflasyon kadar artar.
    Son düzenleme : uptrend; 17-01-2022 saat: 14:53.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    yesil USD larin ile burdan da ordan senet alabilirsin
    şahsi olarak demedim , genel bir ifade tarzı olarak yazdım. üslup yani. s p 500 ü büyüme hisseleri torpilledi 2008 den bugüne ... değer hisseleri geride kaldı yani büyüme hisselerine oranla... sadece s p 500 e bakmak da yetmez marketi ölçmek için russell 2000 de önemli belkemiği falan filan
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 228/1002 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •