Sayfa 229/712 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Yatırım yine bir kolpa peşinde tiksiniyorum bu ve yancılarından artık gelse şu haber de kurtulsak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Yine tam noktasında bırakmış kağıdı.ama yine güzel bi gelişme buralarda kalması yani 2.14 üzeri 1milyon lot civarı alışlı günü geçirmesi bence güzel hayırlısı olur inş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Yatırım yine bir kolpa peşinde tiksiniyorum bu ve yancılarından artık gelse şu haber de kurtulsak

Sancaktar merhaba kardeş şirket satış haberşnden bahsediyosun dimi

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    Sancaktar merhaba kardeş şirket satış haberşnden bahsediyosun dimi

Evet benim yıllardır tek ve yegane beklentimdir bu yüzdendir ki günlük hareketlerle heyecen yapmam pekte ilgilenmem o haber kap a düşene kadar da satmam [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!

7. Yatırımfinans bugün alıp sattıkları

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Evet benim yıllardır tek ve yegane beklentimdir bu yüzdendir ki günlük hareketlerle heyecen yapmam pekte ilgilenmem o haber kap a düşene kadar da satmam [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Çok haklısın ama değerinin artmaması için mi sebep yok bence satış olmasada.önceden senin dediğin gibi 5 yıl sonra kara geçmiş sağlam adımlarla üretime çalışmaya devam edem alanında ilk ve köklü bir şirket satış haberi olmadanda değerli bi şirket.haa bide beklenilen satış haberi olursa ballı kaymak[emoji5]

Sayfa 229/712 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •