Yatırım yine bir kolpa peşinde tiksiniyorum bu ve yancılarından artık gelse şu haber de kurtulsak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım yine bir kolpa peşinde tiksiniyorum bu ve yancılarından artık gelse şu haber de kurtulsak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yine tam noktasında bırakmış kağıdı.ama yine güzel bi gelişme buralarda kalması yani 2.14 üzeri 1milyon lot civarı alışlı günü geçirmesi bence güzel hayırlısı olur inş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Evet benim yıllardır tek ve yegane beklentimdir bu yüzdendir ki günlük hareketlerle heyecen yapmam pekte ilgilenmem o haber kap a düşene kadar da satmam [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Çok haklısın ama değerinin artmaması için mi sebep yok bence satış olmasada.önceden senin dediğin gibi 5 yıl sonra kara geçmiş sağlam adımlarla üretime çalışmaya devam edem alanında ilk ve köklü bir şirket satış haberi olmadanda değerli bi şirket.haa bide beklenilen satış haberi olursa ballı kaymak[emoji5]
Yer İmleri