Sayfa 229/350 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mhnds06 Yazıyı Oku
    900 bin hisseli ky mi olur, yani bu tip hissede şirketle birebir bağlantın olmadan o kadar hisse almak nasıl bir kumardır. Gerçi şimdi hisse oldu naylon poşet parası. Herkeste yuzbinlerce hisse oldu muhtemelen. Spek in hisseyi yukarı götürmesi için toplaması lazım. Bu nasıl bir toplama taktiği ben anlamadım. Ya da biz toplayacak diye umut ediyoruz ama onların aklında gene başka başka tilkiler geziniyor. Hayır daha beter ne yapabilirler diyorum ama beterin beteri var tabi bist te çok fazla polyanacilik basur yapar. Halkımız da hayırlısı diyelim. Ytd.
    İsteselerdi veya isteseler hisse fiyatını 1.14 üstüne atarlardı atarlar ve bu tartışmalar ile süreçleri ortadan kaldırırlardı kaldırırlar. (mevcut koşullarda hisse fiyatını oralara taşımak onlar için önemli bir yük olacağını hiç sanmıyorum, ayrıca bu değerin karşılığığıda var). Bu bu çatışmalar sorgulamaların oluşturduğu alavere dalavereden durumlardan bazı çıkarımlar işlerine geliyor olabilir!!

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaslar genel kurula katilip ayrilma hakkina ait maddeye serh koyan mehmet bey izmirde dava acti dosya numarasi kapta var 900000 bin civarinda lotu vardi.
    Yalniz burada genel kurulun iptalinide istemis bu gerceklesirse zaten ayrilma hakki ortadan kalkar kanaatim bunu sirketi zora sokmak icin istemiste olabilir.bu arkadas maalesf telefonu acmadi mesajima cevap vermedi.izmirde dosyaya bakma durumu olan varsa iyi olur
    Sanırım Batık bey var izmirde durumu uygun ona ulaşalım derim,ben mesaj atarım

3. Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete:) misali bir durum var,adamlar faaliyete geçse herşey değişecek ,spk bile ama yok,katır inatları var kardeşlerin,çok mübarekler ya ondandır ..!

4.  Alıntı Originally Posted by Bigmen99 Yazıyı Oku
    Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete:) misali bir durum var,adamlar faaliyete geçse herşey değişecek ,spk bile ama yok,katır inatları var kardeşlerin,çok mübarekler ya ondandır ..!
    Devir mübarekler devri. Borsada onlara ait. Hetseyi mübarek insanlar belirler. Gerisi boş yaygara

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Devir mübarekler devri. Borsada onlara ait. Hetseyi mübarek insanlar belirler. Gerisi boş yaygara
    Burada mecazi bir durum var,onlar öyle sandığımızı sanrılasınlar!Herşey Allahındır,Borsa'da!Şeytan'da!Hiç kimse başıboş bırakılmaz,herşey yüce yaradana döndürülecektir.O ne iyi kuşatandır.O tuzaklara tuzak kuranların en üstünüdür.!

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yip pazarındab çıkmak için, fabrika satışının iptalin olasılığının dayanağı nedir? Bu da nerden çıktı?

Üst pazara çıkarmak isterlerse, çok daha kolay yöntemler var.

-KRSAN ile şirket birleşimi yapıp, Krsan ın Sinop fabrikasında başta balık yağı olmak üzere bir çok yağ üreterek şirkete faliyet kazandırırlar...

-Veya şirket faliyet alanına ‘pazarlana satış’ ekleyip, çeşitli yağları fason üreterek ve bunların pazarlama ve satışı ile faliyet kazanırlar.

-Başka faliyet düşünülmüyorsa, iştirak şirketi ETİLR ile birleştirilip restorat hizmetleri ve gıda satışı alanında faliyet kazanırlar.

-Hadi diyelim ellerinden hiç bir şey gelmiyor, daha önce bir kısım Etiler hissesini sarıkları Selin yağlarının sahibine alyağı da devrederler, şirketler birleşir, Selin yağları ile Altınyağ markaları altında üretim ve pazarlama faliyeti yine yakalar...

Bütün mesele niyet!!
    Şimdilik tek bir gerçeklik var!
    Adamlar yatırımcıların sağından atıp solundan geçti. Fake gösterip yatırımcıya iyi çalım attılar.

Bundan sonrası; hisseleri YİP te tekrar en ucuza toplama aşaması. Hedef miktarı toplayınca yine aksiyonlar başlar.

Ancak en uzun sabrı gösteren, arda kalan çok azınlık yatırımcılar bu süreçte tekrar zarar ziyansız bu kör kutudan çıkarlar veya kazanırlar.

7. Kapa dun dusen haberi yorumlaya bilecek arkadas varsa yorumlaya bilirmi

8. Mehmed Nureddin 2 gündür hisseyi 27 satışa da getirdin. yediğin küfür ve beddua nın haddi hesabı yok.
    Sen nasıl bir adamsın ne geniş insansın bana bu kadar küfür beddua edilse geceleri uyuyamam ne rahat adamsın pes yahu.
    Ben şimdilik sadece sayıp sövüyorum elimdeki hisseleri senin eline vereyim ondan sonra da beddua etmeye başlayacağım.

Senin gibilerden ky korumak için yip çıkaran spk yöneticilerini de Allah a havale ediyorum.

Böyle gerizekalı yöneticiler ile ky değil patron korunuyor. Ky korumak istiyorsanız hisseyi sürekli pazarda işlem gördürüp şirketi sıkı denetlemeniz lazım.
    Böyle yöneticiler oldukça bu ülke adam olmaz. Bu yip i akıl edenin aklına tüküreyim.

Yazıklar olsun hepinize ülkeden vatandan soğuttunuz insanları be.

Sayfa 229/350 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •