Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Küçük kagitlardan bana göre çok iyi bilançosu olanları aldım taşıdım kazandım / kaybettim ama bakıyorsun hisse başına 10 lira borç var 4 çeyrek zarar gelmiş ee tavan tavan yok ben almayayım aksam yatınca huzursuz ediyorsa o kagit bende durmasın. Zarar eden kağıt da alınır beklentisi olur varlığı olur yatırımı olur bin tane şey ama bu gidenlerin en az yarısı batık malesef.

Mesela arena cok beğenirim 5 liralardan aldım 14 15 vedalaştım keşke satmasaydim yani dediğim tabi ki oluyor ama tutup da batık sirket alamam moda diye alan alsın mani olmayalım.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yanlış anlama ama 2 den 35 e gitmiş hissede 10 dan alıp 25 den satmak istemez misin..

Bana ne temelinden..
    Buralardan alınmaz dedikçe sürüyorlar..
    breh breh breh..

Prensip olarak asla böyle kağıtlara girmedim borsa hayatımda..
    Bu prensip başıma iş açtı bu sene..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Son Dakika:

DSÖ: Kovid-19 tedavisinde tek etkili ilaç 'Deksametazon'

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinde kullanılan ilaçlar arasında sadece "Deksametazon" isimli ilacın, durumu şiddetli olan hastalarda etkili olduğunu bildirdi.

https://www.medimagazin.com.tr/gunce...686-91840.html
    —-///

Dünya Sağlık Örgütü'nden dünyaya son dakika uyarısı: Endişe verici boyutlara ulaştı
    Dünyayı diz çöktüren koronavirüsle ilgili son dakika haberi... Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Kovid-19 salgınının "endişe verici bir aşamaya girdiğini" belirterek, "Kuzey yarımküre kışa girerken, özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika'da vakaların hızla artmaya başladığını görüyoruz. Kış geldiğinde gelecek birkaç ayın zorlu geçeceğini biliyoruz" dedi.

https://m.sabah.com.tr/gundem/2020/1...ara-ulasti/amp

3. Reuters anketine katılan 17 kurumun tamamı politika faizinde artış bekliyor. Tahminlerin medyan beklentisi politika faizinin %10.25’ten %12’ye arttıracağı yönünde.
    MERAK EDİYORUM BU 17 KURUM KİM..

4. Merill long sinyalini verdi.

5. Faiz artisi yola geldim hizaya getirdiler beni demek
    Yabanci icin
    bedava buyuk hisselerin hepsi

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

tavandaki hisse %10.. muhtemelen gün boyu orada kalacak.. ertesi gün artık ne olursa..

ama marjları %20 yapsalar.. bu hissenin yeni tavan olan %20 yapması olası mı? evet.. olası.. ama muhtemelen %14-15 lerden satış yemeye başlayacak.. psikoloji değişecek..

bu %10 luk marj merdiven gibi yukseltmek için çok uygun.. özellikle Turk piyasası gibi düşük meblaglarla tavana kitlenebillen bir piyasada..aylardır görüyoruz.. sürekli merdiven gibi, %10 her gün yukseliyor hisseler..

marjları tekrar %20 yapsınlar.. ondan sonra görelim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Dusecegi zaman yaparlar...
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    tavandaki hisse %10.. muhtemelen gün boyu orada kalacak.. ertesi gün artık ne olursa..

ama marjları %20 yapsalar.. bu hissenin yeni tavan olan %20 yapması olası mı? evet.. olası.. ama muhtemelen %14-15 lerden satış yemeye başlayacak.. psikoloji değişecek..

bu %10 luk marj merdiven gibi yukseltmek için çok uygun.. özellikle Turk piyasası gibi düşük meblaglarla tavana kitlenebillen bir piyasada..aylardır görüyoruz.. sürekli merdiven gibi, %10 her gün yulseliyor hisseler..

marjları %20 yapsınlar.. ondan sonra görelim..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •