Sayfa 229/388 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 3101 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu adamın kafasında sorunmu var,ne zaman unutuldu meydanlara ip attığını,peki belediyelere atanan kayyumlar neyin nesi
    Her şey serbest onlara

şimdide demlenme bağlamında imralı pkk sözcülüğü başladı.

şu son 22 yılda şaşmadığım kadar şaştım ben.

İlkesizlik diz boyu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    "TARİHE GEÇECEK BİR HATA" Dr. Mahfi Eğilmez Ekonomi Yönetiminde Yapılan Hataları Sıraladı

Yapılan hataların bedelini halka ödetiyorlar,kendileri tek tasarruf yapmıyor diyor mafi hoca.

https://www.youtube.com/watch?v=4kRwvew8wDo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Yılmaz Özdil konuşmasında bunu belirtiyor,osmanlıdan bize yani Atatürke kalan borç yekünü 500 milyar dolar bu zamanın parasıylan,zaten peşinden 1929 dünya krizi patlak veriyor,o krizde Atatürk traktör alıyor amerikadan,bunu kuruşlarlan aldım diyor,50 dolar 1 tl yapıyor,yani paramız 50 kat yüksek amerikadan,dünya krizlen boğuşurken biz Atamızın sayesinde refah içinde yaşıyoruz,bu menderes hükümetine kadar devam ediyor,menderes ise miras yadi misali gibi tekrar ülkeyi batağa sokuyor ihhal mallarına yönelerek sebebide natoya mecburi girişimiz,fazla detaya girmeyeceğim çok önceleri defalarca belirtmiştim,videonun içinde kadınların lokantaya girmesi garip karşılanırmış oda var videoda gerisi aşağıda

Osmanlı'dan Kalan Borçlar Tartışması | Az Önce Konuştum

https://www.youtube.com/watch?v=QKiYFXrCNSc

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Her şey serbest onlara

şimdide demlenme bağlamında imralı pkk sözcülüğü başladı.

şu son 22 yılda şaşmadığım kadar şaştım ben.

İlkesizlik diz boyu
    Allah azdırdığı kullarını beygir gibi osurturmuş derler,bide cami duvarı olayı var,yakında bombalar patlıyacak gibi,zaman geldiğinde yargıda yeterrr diyebilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Uzun şimdide helal gıda nutku veriyor,piyasayı allak bullak et çık şimdi nutuk ver,piyasada vatandaş mecbur hile yoluna baş vuruyor,kiloluk gıdalarda,olması gereken gıdalarda bile gramaj indirimine gidilmiş,süt ürünlerinde bile öyle,yarım yağlıda artık ne oluyorsa,mesela kaşar indirimi vs varsa yarım yağlı yazıyor üstünde,1 kilo kaşar 30 kilo süt üstünden yapılır,yarım olduğu zaman 15 kiloyamı iniyor içindeki süt oranı sahtekarlık her yerde,çıkmış biri helal gıdadan bahsediyor,üstünde helal yazılsa ne olur,insan mutlaka şüpheye düşüyor !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Yurt dışına giden çoğu ürünlerimiz standartlara uymadığından geri geliyor,örneğin kuru incir ve kuru üzüm vs,incir tamamen zehir saçıyor deniliyor,bende severdim,bu haberden sonra daha tüketmiyorum,artık neyi tüketeceğimizi bilemiyoruz

Uzun şimdide helal gıda nutku veriyor,piyasayı allak bullak et çık şimdi nutuk ver,piyasada vatandaş mecbur hile yoluna baş vuruyor,kiloluk gıdalarda,olması gereken gıdalarda bile gramaj indirimine gidilmiş,süt ürünlerinde bile öyle,yarım yağlıda artık ne oluyorsa,mesela kaşar indirimi vs varsa yarım yağlı yazıyor üstünde,1 kilo kaşar 30 kilo süt üstünden yapılır,yarım olduğu zaman 15 kiloyamı iniyor içindeki süt oranı sahtekarlık her yerde,çıkmış biri helal gıdadan bahsediyor,üstünde helal yazılsa ne olur,insan mutlaka şüpheye düşüyor !!!
    Yurt dışına giden çoğu ürünlerimiz standartlara uymadığından geri geliyor,örneğin kuru incir ve kuru üzüm vs,incir tamamen zehir saçıyor deniliyor,bende severdim,bu haberden sonra daha tüketmiyorum,artık neyi tüketeceğimizi bilemiyoruz
    ilaçlı ürün helal gıdayı sakatlamıyor
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan: "Komutanlarının açık talimatlarına rağmen, disiplinsizlik yapan teğmenlerin yarın neler yapabileceklerini kim bilebilir?"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 229/388 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •