"TARİHE GEÇECEK BİR HATA" Dr. Mahfi Eğilmez Ekonomi Yönetiminde Yapılan Hataları Sıraladı
Yapılan hataların bedelini halka ödetiyorlar,kendileri tek tasarruf yapmıyor diyor mafi hoca.
https://www.youtube.com/watch?v=4kRwvew8wDo
Yılmaz Özdil konuşmasında bunu belirtiyor,osmanlıdan bize yani Atatürke kalan borç yekünü 500 milyar dolar bu zamanın parasıylan,zaten peşinden 1929 dünya krizi patlak veriyor,o krizde Atatürk traktör alıyor amerikadan,bunu kuruşlarlan aldım diyor,50 dolar 1 tl yapıyor,yani paramız 50 kat yüksek amerikadan,dünya krizlen boğuşurken biz Atamızın sayesinde refah içinde yaşıyoruz,bu menderes hükümetine kadar devam ediyor,menderes ise miras yadi misali gibi tekrar ülkeyi batağa sokuyor ihhal mallarına yönelerek sebebide natoya mecburi girişimiz,fazla detaya girmeyeceğim çok önceleri defalarca belirtmiştim,videonun içinde kadınların lokantaya girmesi garip karşılanırmış oda var videoda gerisi aşağıda
Osmanlı'dan Kalan Borçlar Tartışması | Az Önce Konuştum
https://www.youtube.com/watch?v=QKiYFXrCNSc
Uzun şimdide helal gıda nutku veriyor,piyasayı allak bullak et çık şimdi nutuk ver,piyasada vatandaş mecbur hile yoluna baş vuruyor,kiloluk gıdalarda,olması gereken gıdalarda bile gramaj indirimine gidilmiş,süt ürünlerinde bile öyle,yarım yağlıda artık ne oluyorsa,mesela kaşar indirimi vs varsa yarım yağlı yazıyor üstünde,1 kilo kaşar 30 kilo süt üstünden yapılır,yarım olduğu zaman 15 kiloyamı iniyor içindeki süt oranısahtekarlık her yerde,çıkmış biri helal gıdadan bahsediyor,üstünde helal yazılsa ne olur,insan mutlaka şüpheye düşüyor !!!
Yurt dışına giden çoğu ürünlerimiz standartlara uymadığından geri geliyor,örneğin kuru incir ve kuru üzüm vs,incir tamamen zehir saçıyor deniliyor,bende severdim,bu haberden sonra daha tüketmiyorum,artık neyi tüketeceğimizi bilemiyoruz![]()
Erdoğan: "Komutanlarının açık talimatlarına rağmen, disiplinsizlik yapan teğmenlerin yarın neler yapabileceklerini kim bilebilir?"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri