Sayfa 23/24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1.  Alıntı Originally Posted by cottono Yazıyı Oku
    kardeş sen bu işi bırak bence,insanları yanıltıyorsun,daha dün sasa,ya methiyeler düzüyordun şimdi hocadan etkilendim sattım diyorsun böyle olmaz bunu yapmamalısın,deva bir patron hissesidir ne zaman gideceğini patrondan başka kimse bilemez belki 2020 belki 2025 deva,dan fazla ümütlendirme insanları yazıktır günahtır dürüst ve tutarlı ol
    sana göre bırakayım tamam

ben burda profesyonelim demiyorum kendime göre strateji uyguluyorum ve kimseye al sat tavsiyesi vermiyorum.

herkes kendi işine baksın..

2. Deva ile yola devam ediyoruz satış hedefimiz 6-6.3 arası burda kayıtlara geçsin

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

3. Yazdıklarım AL Sat tavsiyesi değildir

YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

4. Orta uzun vadede hep aynı senette kalınacak diye bir kaide yoktur Sasa temel olarak güzel bir hisse herzaman takibimde sadece bana göre aşırı değerlendi uygun fiyatlar oluşursa tekrar alırım

5. Deva nın yıl sonu karlılık oranını net dönem karı en az 80 milyon TL bekliyorum zararları kapadı ve temettü potansiyeli oluştu

6.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Deva nın yıl sonu karlılık oranını net dönem karı en az 80 milyon TL bekliyorum zararları kapadı ve temettü potansiyeli oluştu

bak sevgili kardeşim bir kere daha yazıyorum sanırım deva,nın patronu yabancı bir fonun başındaki kişi,lotları tek tek sayıyor,temel analizin doğru olabilir,fakat soru şu şirket kurumsal değil evet bir gün hisse gider taki sen,başkası kalmayana kadar,şirket kurumsal,yatırımcısını düşünen bir anlayışta olsaydı zaten deva,nın fiatı şu ana kadar dediğin fiatlara çoktaaaan gelmiş olması gerekirdi amacım seni ve arkadaşları yatırım tavsiyesi olmamakla bereber bilgilendirmek inşallah ben yanılırım sizler kazanırsınız ben deva,da bu süreçleri yaşamış bir arkadaşınız olarak konuşuyorum sağlıcakla kalın

7.  Alıntı Originally Posted by cottono Yazıyı Oku
    bak sevgili kardeşim bir kere daha yazıyorum sanırım deva,nın patronu yabancı bir fonun başındaki kişi,lotları tek tek sayıyor,temel analizin doğru olabilir,fakat soru şu şirket kurumsal değil evet bir gün hisse gider taki sen,başkası kalmayana kadar,şirket kurumsal,yatırımcısını düşünen bir anlayışta olsaydı zaten deva,nın fiatı şu ana kadar dediğin fiatlara çoktaaaan gelmiş olması gerekirdi amacım seni ve arkadaşları yatırım tavsiyesi olmamakla bereber bilgilendirmek inşallah ben yanılırım sizler kazanırsınız ben deva,da bu süreçleri yaşamış bir arkadaşınız olarak konuşuyorum sağlıcakla kalın
    Bilgiler için teşekkür ediyorum. sn cottono ;

dediğiniz gibi şirket ne zaman yukarı hareket eder bilemeyiz. Deva nın bilançolarını ve karlılık yapısını inceledim 2018 diğer senelerden farklı olacağa benziyor çünkü ilkkez şirket artıya geçiyor gerçek anlamda. kısmet tabiki herşey dediklerim gerçekleşecek mi göreceğiz. ama borsada gelecek satın alınır bende bu fiyatlardan 6- 6.3 arasını satın almak hedeflemek istiyorum.

https://invst.ly/6br59 ekte aylık grafik görülmekte.

Kısmetse nasibimiz varsa alırız.

8. DEVA hissesini elde tutmaya devam ediyoruz stratejimizde bir değişiklik bulunmamaktadır.

Sayfa 23/24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •