Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 23/922 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    583
     Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Düşen bıçak tutulmaz, en azından MBnin dolar alacağını TL ye çevirdiğ 3.53 seviyesine kadar beklenmeli yeni alım için.
    aynen yoldaş zaten merkez geçen ay 3.50 tiyosunu verdi anlayana,bende sat aldan baya para kırdım zamanında ama 3.86 dan vedalaşmıştım en son benjaminle,full tl de %13 den devam ediyorum kafam dinç sıkıntı yok ;)

2. Fedin toplantı tutanaklarından sonra dolar 15 dakikada 3.58'e değdi. Adamlar faizi artırıyoruz diyemediler bir türlü.
    Son düzenleme : Turnike; 22-02-2017 saat: 22:44.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.
    2015 in bu aylarinda dolar 2.4xx civarlarinda iken o tarihlerde benzer seyler konusuluyordu. Turkiyenin bu kadar dis borcu var, bu kadar kisa vadeli dis borc odemeleri var falan filan...

Hatta bir cok ciddi ekonomist de Dolar 2.6 TL'yi gecerse yuksek doviz acigi olan bazi buyuk banka ve holdinglerin iflasa dogru suruklenecegini soyluyordu.

Ben sahsen dolarin 2017 yili boyunca 3.940 TL'yi gecmesini pek guclu bir ihtimal olarak gormuyorum...

Dolar 4.5 -5-6 TL olacak, Turkiye batacak, dovizlerinizi devlet el koymadan bankalardan cekin diyenler 3-8-3.9 TL arasinda halka 5 milyar dolar aldirtmayi basardilar.

Bekliyelim, gorelim bakalim bu isin sonu nereye varacak...

4. Hey maşallah bugün gördümde inanamadım herkeste doların düşeceğini bilmiş hatta daha da düşer diyorlar o zaman bize akıl verene kadar şortlayın gitsin hem siz kazanın hemde biz kafamızı dinleyelim,

Şimdi dolar 3.0 TL iken hiçbiriniz gelip bize dolar artacak alın demediniz onu geçtim dolar 3.95 olduğunda bizi yine satın diye uyarmadınız ama baktınız teker yuvarlanıp geliyor ben bilirem deyip çıkageldiniz ama hoşgelmediniz...

Temeli olan ve kendi içinde bir mantık ve strateji içeren her yazıya saygım var temelsiz düşecek dedik düştü diyenlere yok...

Neyse şimdi soru şu buradaki bir çok delikanlı aldığı pozisyonu her seferinde yazdı zarar etse bile yinede yazdı ama bu iddialı kişilerden hiçbirinin aldığı pozisyonu bilmiyoruz...

Bende daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım 4 ay önce aldığım pozisyona mecburiyetten devam ediyorum %40 dolar %60 borsa "sebebi de kötü hisse seçimi doğru seçimle %25-30 kar içten değildi ama ben resmen mevduat faiziyle yarışan hisseyi buldum bula bula "
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hey maşallah bugün gördümde inanamadım herkeste doların düşeceğini bilmiş hatta daha da düşer diyorlar o zaman bize akıl verene kadar şortlayın gitsin hem siz kazanın hemde biz kafamızı dinleyelim,

Şimdi dolar 3.0 TL iken hiçbiriniz gelip bize dolar artacak alın demediniz onu geçtim dolar 3.95 olduğunda bizi yine satın diye uyarmadınız ama baktınız teker yuvarlanıp geliyor ben bilirem deyip çıkageldiniz ama hoşgelmediniz...

Temeli olan ve kendi içinde bir mantık ve strateji içeren her yazıya saygım var temelsiz düşecek dedik düştü diyenlere yok...

Neyse şimdi soru şu buradaki bir çok delikanlı aldığı pozisyonu her seferinde yazdı zarar etse bile yinede yazdı ama bu iddialı kişilerden hiçbirinin aldığı pozisyonu bilmiyoruz...

Bende daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım 4 ay önce aldığım pozisyona mecburiyetten devam ediyorum %40 dolar %60 borsa "sebebi de kötü hisse seçimi doğru seçimle %25-30 kar içten değildi ama ben resmen mevduat faiziyle yarışan hisseyi buldum bula bula "
    Düşecek bu meret diyenler yazın pozisyonları bakalım öyle forumda atıp tutmak değil, Dolar şu garip haliyle bile 4 ay öncesine göre %20 artıda, siz bu sürede daha çok nasıl kazandıysanız yazında bizde bilelim cahil kalmayalım...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hey maşallah bugün gördümde inanamadım herkeste doların düşeceğini bilmiş hatta daha da düşer diyorlar o zaman bize akıl verene kadar şortlayın gitsin hem siz kazanın hemde biz kafamızı dinleyelim,

tamamen tl deyim..
    2016 yıl sonunda doların çıkacağını bildiğim halde açgözlülük yaptım 2-3 ay daha faizde dursun yılsonunda alırım dedim ve malesef bu süreci tl de yakalanarak geçirdim

Şimdi doların tekrar yükseleceğini tahmin ediyorum.. ama düşeceği yeride 3,30 c,ivarı olarak görüyorum..
    İnş yine 10-20 kuruş daha düşsün diye terste yakalanıp kahrolmam..

7. bu halka hep kitliyorlar zaten

2 den

2,40 tan

2,60 tan

3 ten

3,20 den

3,60 tan

en sonda 3,90 dan

nedense kitleyen hep zararda

halk ta hep karda

bırakın arkadaş bu işleri

halkımız 2013 mayısından beri alıyor.

düzenli şekilde alıyorlar.

1,70 ten 3,90 a çıkmış

1,2 aylık geri çekilmeler

bunları caydırmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bu halka hep kitliyorlar zaten

2 den

2,40 tan

2,60 tan

3 ten

3,20 den

3,60 tan

en sonda 3,90 dan

nedense kitleyen hep zararda

halk ta hep karda

bırakın arkadaş bu işleri

halkımız 2013 mayısından beri alıyor.

düzenli şekilde alıyorlar.

1,70 ten 3,90 a çıkmış

1,2 aylık geri çekilmeler

bunları caydırmıyor.
    bunu anlatamazsın bazılarına, anlamak istemezler işlerine gelmez. şimdi burada çok tepki gelecek ama 3,94'ten alan bile kara geçecek onlarda arkasından bakıp kalacaklar. bu lafım algının esiri olmuş TL cilere.

Sayfa 23/922 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •