Sayfa 23/191 ÝlkÝlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1563 madde; 177 - 184 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ha bir tek portföyde Petkim gitmiyor gibi görünüyor ama katlayarak poþeti, çuvala, sonrada depoya çevirdim. Tank gibi birsey oldu. Hem portföy hem de bu.. yýllarýný verirsen stratejini uygularsan. Laylaylom kliple geçirirsin ortamý.. eee bu iþler kolay olmuyor ama stressizde olmuyor elbette.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Sol þerit bomboþ.. neyi bekliyorsun.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Sol þerit bomboþ.. neyi bekliyorsun.. ytd
    Bas kornaya.. aç müziði son ses.. ytd

Bas kornaya.. aç müziði son ses.. ytd
    Hacý sunroof u ve camlarý kapa. Ytd

Hacý sunroof u ve camlarý kapa. Ytd
    https://youtu.be/zo7OjqY5EiM
    Koy kasedi Ferdi Baba dan.. al tespihi eline.
    Ben de özledim diyor tahtaciya.. ytd

6. Mal gapturmak yoh, mal sabit
    Diyelim ki 25 den 500 lotun va, o dursun heç elleþme o langýrt köy sandýðýnda kapalý giþe
    Bugün yada dün bi 500 lot aldýn diyelim onla trade ederek lot artýrýcan, haaa o da langýrt köy sandýðýna kapalý giþe oynarsa yabcak biþii yok
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Çok denüþük sitirateþi planý yapanlarda var tabii haliyle
    Ama sonucta þirket iyi olur güzel kar yaparsa mikemmel ötesi olur
    Malümunuz þirketimiz borc bataðýna saplanmýþ durumda
    Ama düzelir umut ediyorum
    Düzelmeyedebilü belki daha kötüye de gidebilü, bilemiyoruz, nolcuuk
    Tek umudumuz star yabtýðý karlardan bizede virsin, demettü isterük
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Borc durumu nakit ve finans durumu düzelirse zaten bu fiyatlarda tutmazlar, çok ucuz
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 23/191 ÝlkÝlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •