Sayfa 230/890 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by halil82ist Yazıyı Oku
    Hocam bulabildinizmi daha küçük miktarlarda alma imkanını?
    Merhabalar, işlerim yoğundu ilgilenemedim pek bu konuyla.
    Yine biraz dolar biriktirdim eurobonda çevirmek istiyorum ama geçen yıl çok tatlı fiyatlardan almıştım şimdikilere elim gitmiyor iyice düştü getiriler. Böyle olunca da özel sektör bonolarına bakayım dedim ama 200k dolarım da yok. TSKB iş bankası iştirakidir 70 yıllık bankadır güvenilirdir eurobondunu almaktan çekinmem. Fiyatına bile bakamadım onu bir öğreneyim aracı kurumumu arayıp 10 bin dolarlık alabilir miyim soracağım.

Eurobond virman hakkinda bilgi;

Eurobond'ların bir bankadan diğer bir Türk bankasına veya bir yabancı bankaya transferi ise her an mümkün olup, bu işlem valörlü olarak gerçekleşir. Şubeye yazılı talimat verilerek yapılan bu işlem karşılığında ise yatırımcılarımızdan 50 TL + BSMV talep edilmektedir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    Bu arada ücretliyseniz hepsi bir değerlendirilcek .
    Tek işyerinden alınmış ücret + varsa kira (brüt) + Eurobond faizi+ varsa temettü(brüt)

Ücret gelirleri için yıllık gelir vergisi beyannamesi mecburiyeti:
    https://www.finansgundem.com/yazarla...yazisi/1463489
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Malesef issiz im.. is yok
    o yuzden kendime gelir yaratmaya calisirken devlet te ona bile goz koydu be ya

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Bu arada ücretliyseniz hepsi bir değerlendirilcek .
    Tek işyerinden alınmış ücret + varsa kira (brüt) + Eurobond faizi+ varsa temettü(brüt)

Ücret gelirleri için yıllık gelir vergisi beyannamesi mecburiyeti:
    https://www.finansgundem.com/yazarla...yazisi/1463489

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    senle aynıyız dostum sorma)
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett

Su da yapilabilir maliyetlere ve kupon faiz ici degerler ile son durum karsilastirilir
    Eger ki beyanname verip vergi odemek gerekir ise ve bu eldeki gelirde cok eksi bir deger olusturuluyor ise goze bakmadan bam diye satis verilir tutulmaz kagitlar elde yada eurocenter da

Nasil fikr

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    senle aynıyız dostum sorma)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Su da yapilabilir maliyetlere ve kupon faiz ici degerler ile son durum karsilastirilir
    Eger ki beyanname verip vergi odemek gerekir ise ve bu eldeki gelirde cok eksi bir deger olusturuluyor ise goze bakmadan bam diye satis verilir tutulmaz kagitlar elde yada eurocenter da

Nasil fikr
    bence beyan sınırınaa yakın takılmak en makulu.
    kabaca bugünkü kurla hesaplasak , sınır 8300 dolara denk geliyor . Sınıra ulaşmak kolay değil...en az 90-100 bin dolar civarı yatırım gerektiriyor.
    Son düzenleme : Trade Shark; 20-01-2020 saat: 10:57.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Servet Bey Merhaba,
    issizseniz Sorun Yok sanirim (bende Ayni durumdayim )

Ucretli iseniz 600 k sinir konmus ( Benim etrafimda yillik Bu kadar Maas Alan kimse yok )

Ortalama bir calisanin Maasi Yillik 150 k desek Hatta birde 30k Kira geliri var diyelim ... exstra beyanname verecek bir durum olusmuyor sanirim

Veya Ben anlayamadiysam yardimci olurmusunuz rica Etsem

Tesekkurler

Imla ve Yazi karakteri icin ozur

Sayfa 230/890 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •