Sayfa 230/466 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Aman ha ben spek fakan değilim, 2 üstüne gelsin çıkmak istiyorum. AYRICA ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ. ARKADAŞLAR FALAN BİŞEY SANACAK BENİ. (çok paralı falan gibi.)

Teksas kardeşim.

Ytd.
    Gülesin diye yaptım zaten abim...☺☺

2. Teksas, sen bu işi biliyorsun eminim, yap bir tahmin daha. Senin tahminlerin 3-5 yakını tutuyor.
    bana sorsan 1.50 gelir derim, felaket tellalı gibi bişi olur.
    ytd.

Bugün 1.61 kapatırsa bile güzel olur yoksa 1.54 tahminim haftaya sarkabilir....asla ytd

Ağırlık ortalaması 1.61 sanırsam Alış satış pastası paylaşabilen varsa iyi olur....

Dediğim gibi Ben haftaya en kötü 1.54 beklemekteyim....bakalım çakallar ölücüler mezarcılar tahtacılar dahada ölü gibi gömeceklermi aşşağı...🤔

Öyle bir patronun eline düştükki....Bunlar adamı hasta eder fıtık eder kanser eder...
    Olan paramızıda hastanelere ödeyeceğiz galiba.....😡😡🥶🥶

😉

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....,!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Bugün 1.61 kapatırsa bile güzel olur yoksa 1.54 tahminim haftaya sarkabilir....asla ytd
    Teşekkürler. Ben şahsen kınıyorum bu şirketi, nasıl içlerine sindiriyorlar bu rakamları.. Yuhalayalım bari belki içlerine oturur.

Asla ytd. değildir.

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Ben şahsen kınıyorum bu şirketi, nasıl içlerine sindiriyorlar bu rakamları.. Yuhalayalım bari belki içlerine oturur.

Asla ytd. değildir.
    Evet abim herkes kınayıp yetkili yerlere müracaat etmek gerek hep birlikte arkadaşlar birlikten kuvvet doğar...!!!!

Babacığım şom ağzını açtın,anlarsınızya dedin dedin bak nehale düştük...😬😬

Herkese iyi hafta sonu olsun inşallah...

Ytd....

Pazartesi ben şikayet edebilirim arkadaşlar ama neler yazmam lazım , yardım edebilecek kimse var mı, maddeler halinde 1-2-3-4-5 gibi sırayla sıralayabilirler mi , ona göre yazayım, atmasyon olmasın, belki bir faydası olur...!

Kesin pazartesi yazarım zamanım var, izinliyim de . Belki etkisi olur...! Sizlere de şirkete de faydam olur..

yatırım amaçlı değildir, şikayet amaçlıdır.!!

Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Ben hukukçu arkadaşlarımla da konuştum bu kararname ile birlikte tüm özel sektöre ortak olma imkanı gelmiş durumda hazine için. Hazine gerek görürse teklifte bulunacak eğer halka açıksa da Spk ve Kap üzerinden aktif değerden de bilgi paylaşarak direk alım yapabilecek.

7 Ağustos 2019 resmi gazete sayı 30855 43 numaralı kararname.
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...8/20190807.pdf

Madde 1-
    Maliye Bakanlığı nın görevleri arasına “Cumhurbaşkanı kararı ile yurtiçindeki ya da yurtdışındaki şirketlere iştirak etmesini sağlamak “

Şeklinde eklenmiş.

Değerlendirmeleri kendileri yapacaklar anladığım ancak ben Cimer üzerinden Tire yi değerlendirmeleri için teklifte bulundum bile. Fabrikalarından artan üretimlerinden ve operasyonel karlılığından fakat buna rağmen bir türlü yükselmeyen halka açık hisse fiyatlarından bahsettim. 2007 de hakim ortağın alış yaptığı fiyatı yazdım, o zamandan bu zamana gelinen noktaya rağmen bugün hissenin yanıltıcı bilançolarla baskılandığını söyledim ve şirketin 12 sene önce 1 dolar olan hisselerinin bugün 20 cent olduğuna dikkat çektim. Devletimiz el atarsa Türkiye ye yerli ve milli üretici olarak kazandırılacak büyük bir değer olacağını ve sudan ucuz olduğunu açık açık söyledim.

Siz de yazın isterseniz neticede bir şikayet değil bir tavsiye, değerlendirir değerlendirmez ben bilemem yazdım ben.
    Rota arkadaşım sayın Payrit arkadaşın yazılarına bak istersen... formda bazı değerli arkadaşlarda yazmıştı şikayet dilekçeleri ve başka konularda umarım ilgilenip yazmaya çalışırsınız umarım başka arkadaşlarda yardımcı olurlar.....

Saygılar...

Sayfa 230/466 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •