Sayfa 230/784 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    ohoo o da birşey mi bunların birde ellerinde mevcut olup da yıllardan beri fiyatı doğru düzgün artmayan arsaları var. marmariste 7 yıl önce 100 küsurken şimdi 150 mi ne. 7yılda marmaristeki arsanın 5e 10a katlaması lazım. o 2300dende fazla aslında. zamanında spkya değerlemeleri şikayet etmiştim dalga geçer gibi elinizde kanıt varsa gönderin araştıralım demişlerdi.yani anca gidersin dediler
    buda ayrı bir başlık rezillikler içerisinde, ancak, değerleme işleri masraflı işler uşağım, biraz mantıklı yani, yoksa her yıl değerleme gideri adı altında bilançoyu kuşa çevirir bu hınzır patronlar, belkide iyi yani,

2.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    buda ayrı bir başlık rezillikler içerisinde, ancak, değerleme işleri masraflı işler uşağım, biraz mantıklı yani, yoksa her yıl değerleme gideri adı altında bilançoyu kuşa çevirir bu hınzır patronlar, belkide iyi yani,

gyolar yıllık değerleme yapmaları mecburi diye biliyorum,yapıyorlar zaten. bilanço zaten kuşa çevrilmiş durumda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
    ******e profilinde 84 kalkti buarada 16 milyon aluci var

5.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    gyolar yıllık değerleme yapmaları mecburi diye biliyorum,yapıyorlar zaten. bilanço zaten kuşa çevrilmiş durumda.
    yok, sen yapmıyorlar diye yazdın sandım, marmaris felan yazdınya hani, sıkıntı yok uşağım, yapsa nolacak değerleme firmaları ağanın istediğinden fazla yada eksik bir şey yazamaz zaten, hepsi tezgah, artık harekete geçmesi lazım bunun çok bekletti valla, teknik çizgiler ne diyor hiç grafik vs de yok, kör gibiyiz

6. vergi dairesi rakamlarına bakınca 9 aylıkta iyi bir kar açıklaması lazım ama şu son arsa alımı nedeniyle kuşkuluyum biraz, bana göre iyi fiyata almışlar orayı hemde çok iyi fiyata, aferim patrona

7. projelerin büyük çoğunluğu teslim edilmeye hazır, faaliyet raporundan, ve büyüme hızı gayet güzel geldi, konuta olan talepte bir sıkıntı yok, satışlar iyi, valla uçsun gitsin artık patronda sıkılmıştır bu 0,8x li fiyatlardan, ayıp yafs, koca sinpaş 85 kuruş şaka gibi

8. dumankaya'nın tmsf portföyü satışa çıkarılacakmış, oradan bir haber gelirmi acaba bakmak lazım, istanbulda çok güzel projeleri vardı bunların belki 1-2 parçada bize düşer, süper olur o zaman

Sayfa 230/784 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •