Sayfa 230/343 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Ak'ın tahtanın içine etmesine...
    Seker'in de Ak'ın düştüğü durum nedeniyle %5 asagidan aldığı malları hemen %1 yukarısından satmaya calisması nedneiyle
    tahtamız bu haldedir...
    Şirketi aksiyona davet ediyoruz... 50,000 TL lik işlemle , şirketin degeri ile ve tahtası ile alay edilmektedir. Sirket seyirci daha ne kadar kalacak?

Aglak suratlı olmaya gerek yok...Ada'm kağıdı alıyor kı zaten nıyeti destek olmak degılkı... Köstek olmak nıyetı..,endeks 2-3 sene geberık kalacak... Hangı satısa destek olsun kı...sığ kağıtların kaderı...cıkarken de Nasıl zıp zıp çıkıyor...,duşsun tekrar alalım...ytd

3. 4.80 civarı alım düşünürken, arkadaş 4.40 dan mal dağıtmaya kalktı. Dağıt koçum biz alırız. Yarın maçan yiyorsa tabana kadar ver. Almazsam hepsini süpürüp tahtanın hepsini adam değilim. Avoddan %45 tokatlayıp buraya geliyorum. Tabandan tavana çizip kağıdı kilitlerim 2.5 trilyon ile. Gerisini iyi düşünün akıllı olun. Burayı okuyorsun ve kendini akıllı sanıyorsun. Pis ellerinizi küçük yatırımcının cebinden çekin artık. Hodri meydan.Siz ancak sahte yangın çıkarıp sigortadan beleş para kaçırmayı düşünürsünüz. Kafanız böyle çalışıyor. Adam gelir donunu ayağından alır , inim inim inlersin. İyi oku son pişmanlık fayda vermez. Aşağı sürersen ben kazanırım, yukarı sürersen sen kazanırsın. Denemesi buyur bedava ve yarın ona göre hareket et.

4. Tam bilanço öncesi çok tuhaf hareketler bunlar.

Kur şokuna rağmen şirketlerin tamamına yakınında bilançolar iyi. Özellikle ciro kısmında çok iyi bilançolar geliyor. Mesela Bakab ile aynı segmentte olmamasına rağmen hammaddeleri ve ihracat oranı benzer olan Gediz Ambalaj hem ciro hem karlılık anlamında iyi bir bilanço açıkladı. Şirketin ciro olarak ivmesi aynı kalırsa şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    4.80 civarı alım düşünürken, arkadaş 4.40 dan mal dağıtmaya kalktı. Dağıt koçum biz alırız. Yarın maçan yiyorsa tabana kadar ver. Almazsam hepsini süpürüp tahtanın hepsini adam değilim. Avoddan %45 tokatlayıp buraya geliyorum. Tabandan tavana çizip kağıdı kilitlerim 2.5 trilyon ile. Gerisini iyi düşünün akıllı olun. Burayı okuyorsun ve kendini akıllı sanıyorsun. Pis ellerinizi küçük yatırımcının cebinden çekin artık. Hodri meydan.Siz ancak sahte yangın çıkarıp sigortadan beleş para kaçırmayı düşünürsünüz. Kafanız böyle çalışıyor. Adam gelir donunu ayağından alır , inim inim inlersin. İyi oku son pişmanlık fayda vermez. Aşağı sürersen ben kazanırım, yukarı sürersen sen kazanırsın. Denemesi buyur bedava ve yarın ona göre hareket et.
    Arkadaş ın 2,5 trilyonluk servetinden korkan Bakioğlu %5 yaptı :)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by Right or Wrong Yazıyı Oku
    Arkadaş ın 2,5 trilyonluk servetinden korkan Bakioğlu %5 yaptı :)

Niye olamazmı 2,5 trilyon dediğin İSTANBUL' da 1 daire parası ANKARA'da 3 daire parası, ALLAH daha ziyade etsin.

Hayırlı cuma'lar
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

7.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Niye olamazmı 2,5 trilyon dediğin İSTANBUL' da 1 daire parası ANKARA'da 3 daire parası, ALLAH daha ziyade etsin.

Hayırlı cuma'lar
    Alta yazdım mal vermiyor , çekti yukarı. Teşekkürler .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Alta yazdım mal vermiyor , çekti yukarı. Teşekkürler .
    Bişey değil gönlünce olsun.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Sayfa 230/343 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •