Sayfa 231/312 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Şuan değeri sadece grubun bir iştiraki olmasıdır..özsermayesi olmayan, kar edemeyen, ecyap ı yiyen bir İntema
    Kim i kandırıyorlar acaba!
    Amma sermaye artışı, sn. Bülent Bey in oğlunu yönetimin başına geçirmesi, yeni oluşumların başlaması gelecekte grupta flamayı alacak iştiraktir.
    Saygılar Bol kazançlar

2. Bu intema daki hareketler ve yukarı ivmelenmesi,birkaç gün içinde %50 prim yapması bence olumlu bir haber beklentisi olduğunu gösteriyor,ben sahsen bedelsiz ve bedelli karışık olabilir beklentisindeyim,bekliyoruz bakalım ne çıkacak bu hareketten,asla tavsiye değil benim fikirlerimdir.t

3. 26 üzerinde hızlanır

4. Alım için son fırsatlar olabilir diye düşünüyorum,ytd.

5. Son zirvesi olan 59 a kadar yükseltip sonra bölebilirler,veya daha önce de olabilir,hisse yukarı ivmelendi her gün prim yapıyor,fazla kişi bulaşmasın diye bürüt takas yaptırmış olabilirler ki öyleyse hissenin artışı devam edebilir,asla tavsiye değil,benim görüşlerimdir.

6. Bir daha 24 ün aşağısını göreceğini hiç sanmam,baskım öngörün çıkacak mı,göreceğiz,tavsiye değil,benim düşüncem...

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bir daha 24 ün aşağısını göreceğini hiç sanmam,baskım öngörün çıkacak mı,göreceğiz,tavsiye değil,benim düşüncem...
    eski zirve 56 mıydı elbet birgün zirveyi bizde görürüz inşallah kırar geçeriz inşallahhhhh ..

Sayfa 231/312 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •