Sağlık Bakanı Koca, “Günlük vaka sayılarında, Gaziantep'te %66, Tekirdağ, Ankara ve Samsun'da %55, Trabzon ve Adana %50, Diyarbakır ve Hatay %48, Kayseri ve Kocaeli %45 düşüşler sağlandı.
Sağlık Bakanı Koca, “Günlük vaka sayılarında, Gaziantep'te %66, Tekirdağ, Ankara ve Samsun'da %55, Trabzon ve Adana %50, Diyarbakır ve Hatay %48, Kayseri ve Kocaeli %45 düşüşler sağlandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Once CHP'lilerde deneseler..![]()
Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Bilim Kurulumuz daha önce geniş bir çalışma yaptı. 4 aşamalı bir strateji hazırlandı. İlk planda sağlık çalışanları olmak üzere yapılmıştı bu strateji. Birinci aşamada 9 milyona yakın kişi var
Sağlık Bakanı : Mart en geç Nisan gibi 2. Veya 3. Asama aşılamaya geçmeyi hedefliyoruz
Sağlık Bakanı : Brezilya’nın Cin aşısı ile ilgili faz 3 açıklama sonucunu neden açıkladığını bilmiyorum , bizim için bizim sonuçlarımız önemli
Sağlık Bakanı : Çin’den ilk etapta 3 milyon doz gelecek
Yer İmleri