Sayfa 231/654 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 5226 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Bolinger daralmaya devam ediyor Bolinger daraldıkça yukarı veya aşağı bir yöne kracağı zaman yaklaşıyor demektir, ne tarafa kıracağını tahmin etmek kolay değil ama bolingerle beraber trend indikatörleriyle takip ne tarAfa kıracağını doğru tahmin etme olasılığını arttırır

geçmiçte okların olduğu yerde bolimnger iyice daraldıktan sonra 859 dan 728 e aşağı kırdı, ama işin püf noktası şu ki 728-12xx trendine o aşağı kırmadan sonra başladı... Benzewr bir senaryo neden olmasın diyorum .D ÖNCE PANİKLET SONRA YUKARI VER GİBİ :D

BEKLENTİM TABİKİ GELECEK OLAN BİLANÇOYA DA BAĞLI OLARAK YUKARDAKİ GRAFİKTE ENSOLDAKİ OKLU KISIM GİBİ DEĞİL DE (YANİ KISA SÜREDE BİR DİP ÇALIŞMASI YAPIP YENİ TRENDİNE BAŞLAMASI DEĞİLDE) DAHA SAĞDAKİ OKLU KISIM YA DA AŞAĞIDAKİ GİBİ YATAY DA BİRAZ DAHA UZUN TAKILIP SON BİR PANİK DÜŞÜRMESİNDEN SONRA YENİ TRENDİNE BAŞLACAĞI YÖNÜNDE TABİKİ BLANÇO SONUÇLARI BEKLENTİYİ SENARYOYU DEĞİŞTİRİR BU AŞAMADA DÜŞÜNCEM BU ELBETTE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR TURTAR TUTMAZ BİLEMEM SADECE TAHMİNDİR.

Son düzenleme : logologo; 03-10-2024 saat: 00:08.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Katılıyorum.
    Size bir soru.
    Warren ölürse aynı başarı devam eder mi?
    BENCE devam eder, yeni bir fügür efasene alt yapı olarak çoktan hazırdır, iki üç dergiye kapak yapıp bir kitap bastırdın mı amerikan havuz medaysında şişirip dünyaya servis ettin mi iş biter :D HERKES YENİ FİGÜRÜ KONUŞMAYA BAŞLAR :D belki çoktan dergilere kapak olmuş servis edilmiş kitap çıkarmış bir başkası yerini alır, orda başarı kişilere bağlı değil bence

amerikan avamının ilgisini artırmaya ve oylamaya yönelik (HİKAYELERDEKİ Tipler filmlerdeki figüranlar gibi hollywood tecrÜbesi var sonuçta bu adamalrın :D )
    Zaten geçmişte de bunu pek çok kez farklı farklı bağlamlamlarda farklı farklı çevreler denediler hatta hiçbir eğitimi olmayan sadece borsa tecrübesi olan figürüleri piyasaya sürdüler kimi tuttu kimi tutmadı, bunun gibi farklı çevrelerin farklı bağlamlarda onlarca sözde efsane yatrımcı fügürü denemesi sayabilirm tabi yukarda resmi olan johnny sins kılıklı arkadaş avama yönelik bir figür buffet gibi değil...

söz konusu vanguard ve blockrock ise işi asla şansa bırkmaz john neff gibi gerçek beyinlerle çalışır, başka çevrelerde yarattığı fügürler ise yukarda resmi olan bana malum kel adamı anımsatann :D kişilere benzemez daha spesifik daha eğitimli daha elit bir kitleye hitap eden avamında hayranlığını kazanabilicek avamı da kapsayan daha derinlikli karakterler söz konusu olur (Romanalrdaki ana karakterler ya da filmlerdeki ana karakterler jönler gibi)
    Son düzenleme : logologo; 03-10-2024 saat: 01:19.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku

Temettü haberi de gelmedi, temettü yok derse naneyi yemişizko.

4. binekte modelelr niye tutmuyor yahu, mondeo vardı köpek balığı tasarımı harika bir araç, ama gel gör ki katogorisindeki rakipleri çok dişli, halbuki malzeme kaltiesi rakiplerine göre çok iyi ford bineklerin bu binek kısmınındada başarıyı yakalayabilse keşke ticari ile sınırlı kalmasa.

burda ford f 150 lightning flash satın alan handyman abimizin aracı tanıttığı youtube videosu atan bir arkadaş vardı videoyu açtım her şey çok güzel ama o aracın içine koydukalrı tablet vari ekrana dikkat ederseniz o tabletle kullanılan yazılımın kullanışlılığı çok kötü, yazılım belki iyidir ama görsel tasarımı çok sıradan kullanışsız.....

gerçi eskiden de böyleydi c-max i ilk çıkardıkalrı zmanalrı hatırlıyorum c-max b-max hep hayal kırıklığı olduı herkes o zman yeni çıkan navigasyon ekranı ve yazılımının kullanışsızlığından bahsediyrodu eskiden de.... orta direk olmaması hoş karşılanmadı bu araçlarda ama kapılar tank kapısı gibi ağır ve dayanıklıydı kilit sistemi ahrikaydı şöyle tuttunmu kapı tutuuğunu anlyordun hondanın momdanın o tüy gibi kapıalrı gibi hafif değildi...

neyse ford yazılım konusunda değil belki ama bu yazılımın görsel ve kullanışlılık anlamında yani tasarım kısmında sınıfta kalıyor menüler çok kullanışsız, görsellikten uzak, kullanımı zor ve karmaşık... üstelik bu durum yıllardır böyle... bunlar müşteri deneyimi dönütü alıp ona göre geliştirme yapmıyor mu acaba? yaılzım kısmını elbette ben yapamam ama :D gösrel tasarım menü tasarımını getirsinler ben bile mevcut olandan daha iyisini yaparım o kadar zor bir şey değil yani

bizim millet zamanında mondeonun değerini neden bilmedi anlam veremiyorum bence segmentindeki en iyi araçtı
    Son düzenleme : logologo; 03-10-2024 saat: 11:56.

5. Ford Mondeo kadar hakkı yenen araç yoktur, varsa yoksa Passat der bizim millet.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ford Mondeo kadar hakkı yenen araç yoktur, varsa yoksa Passat der bizim millet.
    Kesinlikle katılıyorum... Bence bu modeller paketlerin karmaşıklığı nedeniyle titanum paket diyor o kadar çok dengesizlik var ki rakiplerinin standart verdiği bazı donanımlar yoke kstra paketle passatın eş değer donanımına geliyordu araç bu aracın paketler arası donanım dengesizliği paket karmaşası tüketici böyle şeyleri sevmez basit tutmak gerekirdi bence bir modelelrdeki sevişye karmaşası ve ekstra paket karmaşası bunlar bence pazarlama stratejisinde yapılan hatalardır

7. Derdi ne bunun burun kıvırıp duruyor. 850 leri canı çekiyor gibi...

OdD verileri de artik gerçegi yansitmaz hale geldi.

Şerefli(!) galericilerin stokladigi 6000 kilometredeki.araçlar daha hala stoktayken..

Isteyen ilan sitesini açsın, arabalari filtrelesin , kilometresi 6000-7000 arasindaki ilanlari incelesin.

Daha 2023 modelleri eritememisken

Bir.de 2024 temmuzda yeni duzenleme yapildi. Satilmayan eski teknoloji butün arabalari bayiler kendi kendilerine sattilar.

Yani oral masturbasyon da.yaptilar.

Zamaninda stokçulukla bu milleti dolandirdilar. açıktan aldiklari paralardan fazlasiyla kazandilar.

Model.yili 2025e gelince... hele bir de ötv matrahlari gerçek piyasa koşullarina gore.guncellenirse. asma yaprağını yiyecekler.

Afiyet olsun

Sayfa 231/654 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •