Sayfa 231/242 İlkİlk ... 131181221229230231232233241 ... SonSon
Arama sonucu : 1933 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Böyle bir analiz şekli yok sen benim yazdığım ortalamaları dikkate al. Günlük ao dediğin 1 günse günlük grafikte aylık a.o dediğin 30 günlük olur. 1 günlük ortalama diye bir şey olmaz.TR de 5-9-14-22-50-100-200 günlük olur ortalamalar.
    Bu önerini dikkate alırım abi ama bu takta bildiğin gibi değil
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Teknik Analiz/Hisse Senedi Önerisi (Hisse) - PETKM (Yapı Kredi Yatırım)

PETKM: "Orta vadeli taban oluşturuyor..." Son dönemde yaşanan düzeltme hareketinin son aşamasına gelmiş olabileceğini düşündüğümüz hisseyi 16,90 seviyesi stop olmak üzere ALIM yönünde izlemeyi öneriyoruz. Yukarı yöndeki eğilimin özellikle 18,00-18,60 bölgesi üzerindeki kalıcı hareketlerde orta vadeli karakter kazanabileceğine inanıyoruz.
    Spot Fiyat: 17,59 (5 Ağustos 2025 kapanış)
    Hedef fiyat: 18,00- 18,20- 18,60- 19,00- 19,20- 19,60

Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    www.ykyatirim.com.tr

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu iyi olmadı çok üşüşme olabilir.Okullu kardeşlerde çok sever böyle işleri.
    Sahi ne oldu Sokullu paşanın itirazı? Işkembe oldu. Baktılar dışarda çok lot var yüzdelik dilimi geçecek korkusu ile söz sahibi olunmasın diye, Sen tut genel kurul öncesi lotları azalt. Önce danış sonra dövüş. Ama hep var bir söğüş. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Herif 17 den aldıklarını yine 18 den satıcak mı satmıyacak mı
    Tüm mesele bu
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Rölans dedi gece düşünecek demek ki! Bence düşünmesin yarın vur patlasın çal oynasın.
    Ama bakıldığında bu yaptığı bugünkü hareketi öteleyerek yaptı. Geçen gün yapması gerekiyordu, yanıltmacalı ilerledi her zamanki gibi.
    Eğer yine yanıltma yoksa yarın için vur patlasın çiftetelli beklerim..
    yine de tavsiye neyim olmasın. Ytd
    Vur patlasın çal oynasın böyle değil, hani bizim o meşhur 1837 var ya onun üstü, pilav üstü!
    Yahu bende hiçbirşeyi beğenmiyorum.
    Beğenmem tabi daha 50 cent bile olamadık, yılların fifty centi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Tahtaci her kimse, trade yapa yapa maliyetini 13 taleye çekmiş olmalı bence, hesaplamalarım yanlış değilse 2 yıldır burda hergün herifi izliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif 17 den aldıklarını yine 18 den satıcak mı satmıyacak mı
    Tüm mesele bu
    Herkes yalan söyler ama teknik o 50-100-200 kesişmesi olunca yalan söyletemezsin. Şu tahta başka tahta olsa şu grafiği akşama herhalde muazzam bir bilanço atacak diye yorumlardım. İnşallah öyle olur bende yok ama eziyet çeken bekleyeni çok onlar kazansın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Irak Petrol Bakanı: Ceyhan boru hattı üzerinden petrol ihracatı Çarşamba ya da Perşembe günü yeniden başlayacak

Şu haberde bana göre bu şirket için çok önemli.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Zd lunar soul hc o kadar korkutmuş ki tahtacı milleti kime sorsam düşmanıma vermesin dedirten cinsten. Ama hepte insanları takip ettiriyor. Stockholm senduromu bir nevi!
    4 yılda bir kuralı starla biter dedim ama olmadı o döngü devam etti.
    önümüzdeki süreçte toparlanacaksak eğer Bilanço muhteşem olmasa bile herşeyi fiyatlamıştır artık diye düşünmedende edemiyor insan. Umarım diye de ekliyim.. Ytd

Sayfa 231/242 İlkİlk ... 131181221229230231232233241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •