Sayfa 2311/2491 İlkİlk ... 1311181122112261230123092310231123122313232123612411 ... SonSon
Arama sonucu : 19921 madde; 18,481 - 18,488 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

https://www.youtube.com/watch?v=BfzNOKIYtr0

Türkiyede servet transferleri kamu üzerinden nasıl yapılıyor,küçük bir kesime halktan toplanan ağır vergilerle yapılan servet transferiyle,toplumda gelir dağılımı nasıl aşırı bozuluyor ve bu servet transferi yapılan zümrenin fiyatına bakmadan sınırsız para harcaması,tüketim yapmasıyla enflasyon nasıl patlıyor ve patlayan enflasyonla geniş halk kesimleri nasıl derin yoksulluğa sürükleniyor...

Fatih Altaylı'nın Prof. Uğur Emek ile söyleşisi:

https://edition.cnn.com/world/live-n...=1733631035296

Syria rebels declare Damascus "free," claim Assad has fled the capital

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://edition.cnn.com/world/live-n...=1733631035296

Syria rebels declare Damascus "free," claim Assad has fled the capital
    Geçmişte şöyle bir yorum vardı. Rusya tek başına oyun kuramaz. Ancak kurulan oyunu bozabilir. Bugün suriye iç savaşı bu kadar sürmesinin nedenin rusyanın müdahalesi olduğunu söyleyebiliriz.
    Açıkçası esad adım adım isyanın olduğu tüm şehirleri alıp, muhalifler idlipe doğru sürdüğünde. İdlipte gelecekte ne olacağını merak ediyordum.
    Sonra bir gün merkel görevi bıraktı ve her şey değişti. Rusya ukraynaya saldırdı. ukrayna savaşının ortasında hamasın israil saldırısı ve 10 günde bu kadar acıya, göz yaşına neden olan savaşın şimdilik sona ermesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Geçmişte şöyle bir yorum vardı. Rusya tek başına oyun kuramaz. Ancak kurulan oyunu bozabilir. Bugün suriye iç savaşı bu kadar sürmesinin nedenin rusyanın müdahalesi olduğunu söyleyebiliriz.
    Açıkçası esad adım adım isyanın olduğu tüm şehirleri alıp, muhalifler idlipe doğru sürdüğünde. İdlipte gelecekte ne olacağını merak ediyordum.
    Sonra bir gün merkel görevi bıraktı ve her şey değişti. Rusya ukraynaya saldırdı. ukrayna savaşının ortasında hamasın israil saldırısı ve 10 günde bu kadar acıya, göz yaşına neden olan savaşın şimdilik sona ermesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Putinin aklına girenler ukrayna baglamında rusyayı zayıflattılar.

50 bin den 600 bine rus askeri ölümü var derler ekonomide hem orayı hem süriyeyi taşıyamadı

ve rular akdenizdeki üsleri olan lazkiyeyi kaybedip kendi çöplüğüne dönecek gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Monday December 09 2024 Actual Previous Consensus
    04:30 AM
    CN
    Inflation Rate YoY NOV 0.2%
    0.3% 0.5%
    CN
    Inflation Rate MoM NOV -0.6%
    -0.3% -0.4%
    CN
    PPI YoY NOV -2.5%
    -2.9% -2.8%

7. 50 küsür yıllık diktatörlük devrilince doğal olarak İsrail orada çıkan otorite boşluğunun risklerini proaktif davranarak elimine ediyor. Rusların ukrayna savaşı nedeniyle günden güne zayıflaması, İran'ın (hizbullah ve hamas) vekil güçlerinin elimine edilmesi sonucunda Suriyeyi ortadan kaldırdılar. O bölgede bildiğim kadarıyla yapay olarak oluşmamış ülke olarak İran var. Onu parçalamak çok çok zor ancak bu sürecin İran rejimini zayıflattığını hepimiz gördük. Kum saati İran rejimi için dönmüş olabilir. Yaşayıp göreceğiz.
    İran sonrasında Türkiye var gibi saçmalıklara katılmıyorum. Türkiye bu coğrafyada Atatürk gibi bir dahinin kurduğu laik demokratik tek cumhuriyet. Bu kuruluş ilkelerini koruduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz ve bize de sıra mıra gelmez.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    İran sonrasında Türkiye var gibi saçmalıklara katılmıyorum. Türkiye bu coğrafyada Atatürk gibi bir dahinin kurduğu laik demokratik tek cumhuriyet. Bu kuruluş ilkelerini koruduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz ve bize de sıra mıra gelmez.
    Bence de Sayın Pit,çok doğru bir tesbit.

Sayfa 2311/2491 İlkİlk ... 1311181122112261230123092310231123122313232123612411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •