Sayfa 232/1223 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu olmaz mantıksız... dolar 8 tl endeks 1 cent demek bist100 80.000 demek...zaten 97.000 lerdeyiz buradan dolar 8 tl ye giderken endeks 80.000 olmaz...pek tutarlı değil bu...yani dolar dediğin gibi 8 tl falan olursa bist100 40-50 bine düşer herhalde...

dolar 8-10 tl çok uçuk bir beklenti...ülke topu diker...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    0.5 cent de dolar kac tahmininiz.
    Ben 1 cent dolar 8-10 diyorum.
    Bu tahmin dönem icinde ama akp nin gorevde olduğu sure icinde 1.5 - 2 yil gibi . burdan kacis yok bence

2. Dünün aynısı. Tencereyle tabldotla kaşıkla çatalla endeks yükseltmeye çalışıyorlar. Bankalar eksiyken olmaz cicişlerim o iş. Endeks parayla yükselir tenekeyle demirle değil

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. keyfimin kahyasımısın,ister tenekeyle yükseltirim ister kaşıkla,hayret bişii yahu
    sen düşürmek istiyorsan buyur bankalarla düşür...almam senin banganı turşusunu kur emi
    dip not:
    pala yazamadığı için ben tercüme ediyon
    aslen alakası yok
    Hamdım Piştim Yandım

memura zam parası matbaadan yetişir inşallah
    bir halt olacağı yok.

Simdi sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Basima gelen bir olay

Opel aracim var. Subatta Fren hidroligi problemi ile servise goturdum.

Bayagi bir parca degistirdiler ve problem cozuldu. 1200 euro odedim.

Ancak 2 hafta once ayni problem tekrar ortaya cikti

Bu kez de balatalar degismeli dediler, tamam dedim.

Ancak bugun aradilar ve asil problem subat ayinda cozulmemis, bakmamislar

Yani ben 1200 euroyu bosa odemisim ve simdi ustune ustelik 700 euro daha istiyorlar

Ne yapayim sizce. OPEL in merkezini aramayi dusunuyorum.

6. ince kııçtaroğluna onursal başkanlık teklif etti

7.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Dolar tl için ilk etapta 5,5 cok geçmeden 7,5 sonraki dalgaýı daha hesaplamadım.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ARJANTİN gibi olmadığımız sürece olmaz o iş (ALLAH KORUSUN),4.9 ÜSTÜNE BİLE İZİN VERMEZLER,FAİZ ARTIRIRLAR......YTD

yılaldır bunların hiç bir numarasının olmadığını söylüyorum..ekonomi yönetme anlamında..

sürekli vergi artışları ile sorumsuz harcamalarını finanse ediyorlar..vergi dışında bir numaraları yok.. topladıkları yetmiyorsa yenisini icat ediyorlar.. ayrıca cumhuriyet varlıklarını sattılar.. dışarıdan üstüne borç aldılar..

bazıları uzun süre bu cambazlıkları "ekonomik mucize" olarak alkışladı..

ama bizler bunları "mucize" olarak görenlerden asla olmadık.. hatta şunu bile dedik: "bunlar ülke yönetiyorsa biz galaksi yönetiriz".. hamdolsun söylediklerimizin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor.. "15 sene önce ülkede buzdolabı fırın mı vardı" şeklinde ifadesi olan bir zihniyetten rasyonel olmalarını beklemek boş iştir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 232/1223 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •