Sayfa 232/615 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

bist13 Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ya alamadan vınlarsa ne olcek ?
    Abd den halkb ye soruşturma yoktur , ceza yoktur vb açıklama gelmeden bu senedin yükseleceğini düşünmüyorum. Günlük al sat yapanlara yarıyor sadece..

2.  Alıntı Originally Posted by bist13 Yazıyı Oku
    Abd den halkb ye soruşturma yoktur , ceza yoktur vb açıklama gelmeden bu senedin yükseleceğini düşünmüyorum. Günlük al sat yapanlara yarıyor sadece..
    Gelse bile yukselecegini dusunmuyorum. Net bir loser’dir bu kagit. Bence gonul rahatligiyla al ver’e devam edebilirsiniz. Simdi onlar dusunsun. [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. dev şirketimiz nakiti sıfırladoğı için 1.5 milyar sertifiknanın birkısmınıenazından gerekenin yapılacağını düşünüyorum halkbanka mevduat olsun diye katar 1.5 milyar tak şak diye verirse bal olur... cumhurbaşkanı aralıkta kalkınma başlatacağız dedi. bekliyoruz.

4. Allah rızası için şu şirketleri satın sayın devlet büyükleri.. bu halde kimseye bir faydası yok aldığımız parayla ev araba alırız bari ekonomi canlanır. ülkeye kaynak girer bişey olur leş durumda

5.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    Allah rızası için şu şirketleri satın sayın devlet büyükleri.. bu halde kimseye bir faydası yok aldığımız parayla ev araba alırız bari ekonomi canlanır. ülkeye kaynak girer bişey olur leş durumda
    E bu dediginizi adamlar zaten yapti , 2013 de gunumuz degeriyle 1 hisseyi 97 cente millete caktilar ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Proleter erken pes etti)

7.  Alıntı Originally Posted by toprak34 Yazıyı Oku
    Proleter erken pes etti)
    7 ay oldu ya.. hayatımda benböyle bir süre kağıttabeklemedim

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    7 ay oldu ya.. hayatımda benböyle bir süre kağıttabeklemedim
    Ben 4yıldır bekliyorum maliyeti 0.99 anca düşürdüm para kalmadı almaya bu hissede halka arzdan beri bekleyen çok kişi var

Sayfa 232/615 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •