Sayfa 232/937 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Eslesme ler hep asagıya dogru fıyat ta duserek gerceklesır dı simdi tam tersi oldugu goruluyor ve bunu yonetım tarafından malı kaptırmadan toplama görevi verilmiş olabilir
    Allaha şükür...

2.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Referandum,erken seçim vs. hepsi safsatadan ibaret şeylerdir,o yüzden böyle şeylerin,bizim beklentimize etkileri üzerine yorum dahi yapmam.Beklentimize yönelik hükümet kanadından gelen son 2 yorum veya demecin ikisi de CHP den ,kendiliğinden hisseleri hazineye devretmesi üzerine olmuştur ,demek ki hükümette bu yönde bir beklenti vardır, İş bankası yöneticileriyle çeşitli iştişareler yapılmış olabilir .CHP yöneticilerine baskı kurmaları istenmiş olabilir ve bu bağlamda bu üçlü arasında (hükümet-banka,banka-CHP) çeşitli pazarlıklar ,karşılıklı ödün alma ve verme şeklinde görüşmeler olmuş ve oluyor olabilir ve burdan bir sonuç çıkması umuluyordur diye düşünüyorum, eğer çıkmazsa burdan bir sonuç, mecburen, meclise devir yasa tasarısı getirilecektir diye düşünüyorum. ve fakat burda da hükümetin bana göre bir handikapı vardır, evet meclisten bu tasarıyı MHP desteğiyle yasalaştırması, CHP nin muhalefetine rağmen, mümkün gözükmektedir.Fakat sonrasında bu yasayı CHP nin Anayasa mahkemesine götüreceği nerdeyse kesindir.Peki burda durumlar nasıldır yani Anayasa mahkemesi üye dağılımında denge ne yönedir diye baktığımızda ise durum tam bıçak sırtıdır desek yerinde olur en son verilen hak ihlali vardır kararı (akademisyenlerin barış bildirisi davası) 8-8 bitti ve başkanın oyu 2 sayıldığından(eşitlik halinde) hak ihlali vardır diye oluştu ,yani denge var orda(Erdoğan öncesi ve Erdoğan sonrası atananlar arasında)fakat 3 Nisan 2020 de Kömürcünün üyeliği sona erecek ve yerine sn Erdoğan yeni üye atayacak
    bu durumda üye dengesi iktidar lehine bozulacaktır .Bu bilgiler dahilinde, iktidarın yapacağı en uygun hareket, devir tasarısını Anayasa üye değişiminden sonra, meclise getirmesi olacaktır diye düşünüyorum. Tabi bundan önce, İş bankasından veya CHP den bir hareket gelmezse......
    Çok ince görmüşsünüz. Güzel açıklama. Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. İş Yonetım el attı dıyebılırmıyız??
    Bu sene temettu ödemesi de yok bankalarda

4. hangi kurum kaç tane aldı acaba bilgi verebilecek olan var mı

5. Sayın İsmail82 gerçekten çok güzel bi yorum yapmışsınız hem anayasa mahkemesi konusunda hem işbtr de ki karanlık odada 27 lot konusun da bugün de oldu galiba aynı şey eğer yanılmıyorsam lakin bu tahtacı bunu izlediğimizin farkındadır.Acaba bu lotları kendisi satışa koyuyor olabilir mi ?
    Mesala geçen gün sayın fibonacci de söylemişti işbtr de 9 lot alım var 9 tane farklı kurum vardı bunu da ben tahtacının yaptığını düşünüyorum fibonacci gibi böyle bi ihtimal var mıdır ? Saygılar iyi akşamlar..
    Ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    İş Yonetım el attı dıyebılırmıyız??
    Bu sene temettu ödemesi de yok bankalarda
    Martta yıllık toplantı var..
    Söylenti odur ki Şubatta banka holdingleşmeye gidecek..
    Fısıltı odur ki hazineye devir meclis kapısında komisyina girmek üzere..
    Tabi bunlar doğruluğu kesin olmayan herkesin kulaktan kulağa yaydığı bilgiler..
    Sonuçta bu sene hakkınca temettümüzü alabiliriz..
    Tabi biz eldeki verilere bakacağız..
    Elimizde ne var???
    Durdurulamayan,hacimle yükselen kıpır kıpır işB..
    244 bin alış kademesi bekleyip 243.500 de kapatan.300 bine kadar sadece 1 lot satış bekleyen.Tarihindeki en volatif hareketlerini yaşayan alım iştahı artmış bir kurucu hisse..
    Sanki FISILTILAR DOĞRU dercesine hareket eden altın hisseler..
    Ben hep HABERİ KADEMELER SÖYLEYECEK diye yazdım.Evet dedikoduları doğrulayan fiyatlamalar ve alım iştahı var..
    Hikayesi efsane,fiyatları efsane hisselerin finalini de efsane bekliyoruz..
    İnşaallah fiyatına aldanmadan sabırla beklemeye devam..
    YTD..YTD..YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by mali33400 Yazıyı Oku
    hangi kurum kaç tane aldı acaba bilgi verebilecek olan var mı
     Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
    Sayın İsmail82 gerçekten çok güzel bi yorum yapmışsınız hem anayasa mahkemesi konusunda hem işbtr de ki karanlık odada 27 lot konusun da bugün de oldu galiba aynı şey eğer yanılmıyorsam lakin bu tahtacı bunu izlediğimizin farkındadır.Acaba bu lotları kendisi satışa koyuyor olabilir mi ?
    Mesala geçen gün sayın fibonacci de söylemişti işbtr de 9 lot alım var 9 tane farklı kurum vardı bunu da ben tahtacının yaptığını düşünüyorum fibonacci gibi böyle bi ihtimal var mıdır ? Saygılar iyi akşamlar..
    Ytd..
    Sn mali..
    Kurucu hissede
    Gedik aldı İş sattı...Teb aldı ziraat sattı..
    Sn Ali arkadaşım..
    Kademelerdeki Ali-Cengiz oyunlarına aldanmayalım.Eğer radikal adım yakınsa binbir türlü oyunla küçükleri uzak tutmak isyerler.Tavan olsa millet üşüşecek.Fiyatlar çizilmeden doldura doldura gidiyor..
    Mal kaptırmamak için hisseyi salmıyorlar bile..
    Dediğim gibi haber yakınsa fiyatlar çok ucuz..
    DAHA YENİ BAŞLADIK..
    Ancak bu B ye göre diğerleri UCUZ kaldı..
    YTD..YTD..

8.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sn mali..
    Kurucu hissede
    Gedik aldı İş sattı...Teb aldı ziraat sattı..
    Sn Ali arkadaşım..
    Kademelerdeki Ali-Cengiz oyunlarına aldanmayalım.Eğer radikal adım yakınsa binbir türlü oyunla küçükleri uzak tutmak isyerler.Tavan olsa millet üşüşecek.Fiyatlar çizilmeden doldura doldura gidiyor..
    Mal kaptırmamak için hisseyi salmıyorlar bile..
    Dediğim gibi haber yakınsa fiyatlar çok ucuz..
    DAHA YENİ BAŞLADIK..
    Ancak bu B ye göre diğerleri UCUZ kaldı..
    YTD..YTD..

teşekkür ederim kardeşim. ısbtr ye de bakma şansın var mı acaba

Sayfa 232/937 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •