Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Bogazda isleyen gemilere binin, Anadolu Kavagina kadar bir gidin, Istinye'nin onunden gecerken, kafanizi kaldirip bir bakin, Istinyenin o yukari kisimlarindaki tum konutlar coken vatandaslarin konutlari.

Kurus vermediler oralara cokenler.

Simdi milyonluk evler, iskani varsa tabi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    20 yil kadar önce Istanbul'daki is arkadaslarim Istanbul'da yasamak istermisin diye sorduklarinda "Istanbul'da yasamak benim yasam kalitemi düsürür. Istedigim zaman gelir 5-10 gün tatil yaparim yeter" cevabini verdigimde bayagi bir ters bakmislardi biraz.
    Utanmadan bir de ters ters bakmışlar. Bizdeki bu özgüven kimsede yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    İstanbul tamam da , peki nereye gidelim? Memlekette kaldı mı şöyle hoş bir toprak parçası, mütevazı bir şekilde her ihtiyaca cevap verecek?

Valla ben istanbulda can güvenliği bile yakında büyük sorun olacak diye düşünüyorum.Amerikanın hali ortada.Bizde af çıkarıldı,pek çok suça meyilli insan yaşamaya çalışıyor.Sabıkasızlar bile iş bulamıyorken bu insanlar ne yapacak nasıl geçinecek.bu son krizde evine para götüremeyen işsiz kalanlar ne yapacak,bizde homeless işi olmaz diyordum kültürümüz buna izin vermez diyordum ama artık çok emin değilim.Gelecek yıllar çok sıkıntılı geçecek,herhalde bu sıkıntıların en çok hissedileceği şehir de istanbul olacak.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İstanbul tamam da , peki nereye gidelim? Memlekette kaldı mı şöyle hoş bir toprak parçası, mütevazı bir şekilde her ihtiyaca cevap verecek?
    Öyle yer çok da olay iş sorunu,çoğu meslek istanbul dışında yapılamıyor,o yüzden mecbur olanları anlıyorum.Ben imkanı olanlar ve emekliler için yazmıştım .

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Geldigi yere donmesin ama yasamini daha saglikli surdurebilecegi , 40.000 nufuslu bir ilceye yerlessin mesela.

Ne trafik derdi, ne hava kirliligi, ne de virus derdi olur.

Bu hayati, en saglikli yasayanlardan biri bizim Reha GAYA, imrenilecek bir yasami var, ama Tavsanli derler, sosyal yasam sinirli derler, sanki bizim 65'likler, Istanbul'da her gun hovardaliga cikiyor.

Daha ozgur olur, daha cok guvenilir dost arkadas bulur.

Bir yerde okudum, Istanbul'da her gun isi gucu olmayan, cikip yolunu bulmaya calisan insan sayisi 1 Milyon kisi diyordu.

Sokak cocuklari, tinerciler haric.
    Itin dötüne soktunuz Tavşanlı'yı efendim, Refah partisi öncesi iki dev KIT vardı burada, Garp Linyitleri Işletmesi ve Termik işletmesi, en az 500 kişinin katıldığı Cumhuriyet, Zafer, 23 Nisan, 19 Mayıs Madenciler ve Öğretmenler günü baloları düzenlenirdi burada.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Öyle yer çok da olay iş sorunu,çoğu meslek istanbul dışında yapılamıyor,o yüzden mecbur olanları anlıyorum.Ben imkanı olanlar ve emekliler için yazmıştım .
    Bi Sinop efsanesi var abi benim duyduğum, Türkiye 'nin en Avrupai şehri diyorlar. Bir de İsparta lafı çokça geçiyor. Gezdim falan ama içinde yaşanmadan hüküm verilmez.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Vardir ortak ölcekli sehir ve kasabalar.
    Ancak yapilasma yönünden bakmayacaksin.
    O konuda her yer ayni b.k.

Sayfa 232/1001 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •