Sayfa 232/543 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    40 üzeri aldiklarimi 39.6tan verdim)) beni bekliyo sanki ;)
    buraya kadar tutup kazanıyor olman da bence başarı dostum...öyle ufak tefek şeylere üzülme...çünkü senden beterini ben dün trade adına yaptım....dün sabah gaplı açılınca elimdekilerin tümünü 39,80 ortalama ile sattım...niyetim aylardır trade yapmadığımdan dolayı bir trade yapmak idi...güya gün sonunda kapanacak gap ile sattıklarımı yerine koyacaktım...

ben sattıktan sonra bir de baktım ki iştahlı çıkmaya başlayınca galiba bu tavan yapacak dedim...39,70 ten sattıklarımı gidip 41,50 ortalama ile yerine koydum... hatta o kadar iştahlı aldım ki sabah sattığımdan çok daha fazlasını aldım... sonra da dün kapanışa yakın hızlıca 39,60 a kadar indi..bu gün de gapını kapattı...

hep tradede başarısızım diyordum...bunu aylar sonra teyit etmiş oldum...

aylardır emek veriyorduk bu hisseye tamamen bizi terk edip gitmesine göz yumamazdım...kocaersiz olmaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. o yüzden de sık sık abi nerede satalım diyen arkadaşlara ben sizin satışlarınıza karışmıyorum diyorum...çünkü gerçekten de satış yerini veya tradeyi doğru yapamıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o yüzden de sık sık abi nerede satalım diyen arkadaşlara ben sizin satışlarınıza karışmıyorum diyorum...çünkü gerçekten de satış yerini veya tradeyi doğru yapamıyorum...

%100 doğru al-sat yapan yoktur zaten.

takma kafana.

oluyor bazen böyle işler..

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    buraya kadar tutup kazanıyor olman da bence başarı dostum...öyle ufak tefek şeylere üzülme...çünkü senden beterini ben dün trade adına yaptım....dün sabah gaplı açılınca elimdekilerin tümünü 39,80 ortalama ile sattım...niyetim aylardır trade yapmadığımdan dolayı bir trade yapmak idi...güya gün sonunda kapanacak gap ile sattıklarımı yerine koyacaktım...

ben sattıktan sonra bir de baktım ki iştahlı çıkmaya başlayınca galiba bu tavan yapacak dedim...39,70 ten sattıklarımı gidip 41,50 ortalama ile yerine koydum... hatta o kadar iştahlı aldım ki sabah sattığımdan çok daha fazlasını aldım... sonra da dün kapanışa yakın hızlıca 39,60 a kadar indi..bu gün de gapını kapattı...

aylardır emek veriyorduk bu hisseye tamamen bizi terk edip gitmesine göz yumamazdım...kocaersiz olmaz...

Maşallah, senin trade konusunda bu kadar mahir olduğunu bilmezdim valla, tahtacıyı ihya etmişsin be hocam.
    Bu tecrübeleri daha önce ben de yaşayıp sonra da bana göre olmadığına karar verdim ama becerebilene de helal olsun.
    'Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur' boşuna dememişler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Ben çok sık al sat yaparım abi bu yüzden çok zarardayim kar edemiyorum açıkçası sizden sürpriz hisse bekliyorum ;) Kocaer endeksten önce gittiği için ve endeks yeni uçmaya başlayacağı için karar veremiyorum değilse siz varsanjz umut vardır

6. 41 kere maşallah demek isterdik ama yine olmadı, aynı hareketler, önce yukarıya sürüyor sonra da yavaş yavaş geri geliyor, istikrarsızlığa devam.

7. Eksiye geçti hisse, bu rezil tahtacıdan hayır yok, 3 gündür onca işlem ve hareketle ayn yerdeyiz hala, endeks fezaya çıktı, milyarlık iş aldı ama hepsi yok sayıldı.
    Ne zamanki kazanımlarını geri vermez o zaman adam yerine koyarım, kendisi de kumarbaz galiba, bir müddet izlememek en iyisi, adios.

[QUOTE=bawer;6696617]Eksiye geçti hisse, bu rezil tahtacıdan hayır yok, 3 gündür onca işlem ve hareketle ayn yerdeyiz hala, endeks fezaya çıktı, milyarlık iş aldı ama hepsi yok sayıldı.
    Ne zamanki kazanımlarını geri vermez o zaman adam yerine koyarım, kendisi de kumarbaz galiba, bir müddet izlememek en iyisi, adios.[/QUOT

Ağır bir şirket, patron ve hakim gruplar da ağır. Sabır her şeyin ilacıdır. Kısa vadeli bir şirket değil kesinlikle

Sayfa 232/543 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •